Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
gidiş, varbekliyorum

Bir Gidiş Var...Bekliyorum...

Eski 10-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bir Gidiş Var...Bekliyorum...

Ne anlamsız duygudur bu,

Anlatılması imkansız,yaşansa da ,

BİR GİDİŞ VAR

Ama dönüş yok halen

İnceden kulağıma geliyor türkü,

Düşündürüyor ister istemez geleceğin günü,

Bir sevdiğim var uzaklarda,

Bilinmez bensiz ne yapıyor oralarda,

Yarime şöyle doya doya sarılmak var da,

Engeller var arada,

İlk ve son aşkım bıraktığın yerdeyim

BEKLİYORUM SENİ HALEN

Hani bazı duygular vardır anlatılmak istensede anlatılmaz,kelimeler kifayetsiz kalırBazen yaş olur akar gözdenBazen hıçkırık olur takılır boğazımaTek bildiğimBİR GİDİŞ VARAcıtan,kanatan,ağlatan,yarım bırakan bir gidişO gidişten sonra doğmad dünyama güneşAydınlanmadı dünyamÜşüdümIsıtamadı kimse senin gibiTutamadı kimse ellerimi senin gibiSarılamadı kimse ayrılmamacasınaBİR GİDİŞ VAR

Bir gidiş varÇıkmaz yollara giden

Bir gidiş varKaranlığa çıkan

Bir gidiş varDönüşü olmayan

Bir gidiş varArkada bekleyenler bırakan

Bir gidiş varSeni benden ayıranBeni gecelerce ağlatanTemiz,masum,saf bir kızı büyüten

Dönüşü yok bu gidişinTüm yollar karanlığayalnızlığasessizliğeçaresizl iğe çıkıyorBen seni düşünüyorumGidişiniBeni bırakıpÇıkmazlara itip Yalnız bıraktığın gidşiniVe dinliyorum ikimizin şarkısını son sesAğlıyorum ve eşlik ediyorum şarkımıza

"Bırakta sarılayım ayaklarınaKum gibi ezip geçme"

Düşünüyorumm vefasızca çekip gidişini ve güzel anılarımızıBu şarkı hatırlatıyor seni bana/ Gerçi hiç aklımdan çıkyorsun ya neyseİkimizin birbirimizin gözlerinin içine bakarak söylediğimiz şarkıDeniz kıyısında oturmuşuz ve wolkman de "Kum gibi ezip geçme" Yine seni düşünüyorumSeni düşünmesemde seni düşünmemeyi düşünüyorumDüşüncelerimde mutlaka SEN var

Şimdi ne yapıyorsun bilmiyorumBelki aklına bile gelmiyorumBelki başka kollardasınBilmiyorumTek bildiğimBeni bıraktığın yerdeyimGözüm yaşlıKaldırımlar soğukÜşüyorumYalnızımSessizimSensizi mBır aktığın yerdeyimSeni bekliyorum

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com