![]() |
Tabiri Caizse Gidersin |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tabiri Caizse GidersinTabiri Caizse Gidersin Sen gidemem dersin ![]() ![]() Şehir yüzsüzlüğünü yutar ![]() Hayat bitmekten usanır ![]() İmtihanını sınayan, iliklerine kadar işleyen bağımlıkların Sustuklarımın melodisi cızırdıyor, kurşun kalemimin ucunda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sen ''gidemem'' dersin ![]() ![]() Tabiri caizse, gidersin ![]() ![]() Anadan doğma umutlarım var benim ![]() Yokluğuna cismen hükmeden, Sessizliğini dudaklarında sobeleyen, dudaklarıma öğretecekken kimsesizliği ![]() ![]() Bir ses çıkar gelir: Sen ''gidemem'' dersin ![]() Tabiri caizse, gidersin ![]() ![]() Hüznüm kurşun bile geçirmez ![]() Gözlerine değdikçe, Eşikten atlıyor tuttuğum yaşlarım ![]() ![]() Yaşlanıyorum sevgilim ![]() ![]() Bunadığımı farzedip aynı şeyleri tekrarlatıyor geçmiş! Sen ''gidemem'' dersin ![]() Tabiri caizse, gidersin ![]() ![]() Varlığına sunduğum, en maceralı gözyaşıydı benimkisi ![]() Konuşmaya hazırlandığımda, genzimi yakıyor vedaların ![]() Sonra herkes ''ölümden'' bahsediyor ![]() Kanser diyorlar, Verem diyorlar, Savaş diyorlar, Umursamıyorum ![]() İki elimle kapatıyorum yaşamın dudaklarını, ve ağzından kanayan cümlelerin dökülüyor kulaklarıma; sen ''gidemem'' dersin ![]() Tabiri caizse, gidersin |
![]() |
![]() |
|