![]() |
Buna Da Bir Bakın !! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Buna Da Bir Bakın !!Seni Göklere Yazdim Bulutlar Sildi Seni Toprağa Yazdim Rüzgarlar Silindi Seni Kumsallara Yazdim Dalgalar Sildi Seni Kalbime Yazdim Kimse Silmeye Cesaret Edemedi ![]() Gözlerin Nehir Kipriklerin Köprü Olsa Tam Ortasindan Geçerken Ipler Kopsa Yanaklarindan Sürülüp Düşsem Dudaklarina Alip Beni öper Misin? Bekleseydin Sana ömrümü Verecektim Bilseydin Seni Sevdiğimi Haykiracaktim Bekleseydin Senin Için ölecektim Keşke Bilseydin ![]() Canim Sikiliyorcanim Yanimda Yok Diye Canimi Düşünüyorum O Canini Düşünüyormu Diye Caniminda Cani Sikiliyormu Cani Yaninda Yok Diye…! Ben Dostlarimi Ne Kalbimle Severim Nede Aklimla…!olurya Kalp Durur,akil Unutur ![]() Seni Oldugun Gibi Seni Bildiğim Gibi Seni Sen Gibi Seni Yar Gibi Seni Can Gibi Cana Can Veren Kan Gibi ömrümce Sevecegim Bitanem ![]() ![]() Bizim Dostan Bekledigimiz Ne Pahali Bir çiçek,nede Süslü Kagitlarla Hazirlanmiş Bir Paket ![]() ![]() ![]() … ![]() … ![]() … ![]() … ![]() … ![]() … ![]() Bana Hiçbirşey Sensizlik Kadar Aci Vermiyor Sen Hayata Ne Verirsen Hayat Sana Senin Verdigini Geri Verir Ben Hayata Ne Verdim Bilmiyorum Ama Hayat Bana Herşeyden Degerli Olan Senin Gibi Sevgi Dolu Birini Verdi Bir Umut Var Dir Hiç Tükenmyecek Bir Hasret Vardir çekilmeyecek Birde ölüm Vardir Birgün Elbet Gelecek Ama Sana Olan Aşkim Ne Bitecek Nede ölecek ![]() ![]() Hüzünlü Bir Sonbahar Akşami Buruk Bir Yağmur Tanesi Olsam Saçinin Teline Düşsem Ve Usulca Süzülsem Yüregine Dogru Akmak Istersem Beni Yüregine Alirniydin… |
![]() |
![]() |
|