![]() |
Beni Susarken Bölme....! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Beni Susarken Bölme....!Senin yükün ağır, altında ezilense ben ![]() ![]() ![]() ![]() Beni susarken bölme ![]() ![]() Başlığa gerek yok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Senin siyahların aklanırken, Benim içimde bir yumak kent büyüyor ![]() Sokakların sessiz arsızıyım ![]() Eşkalin değil gölgen düşüyor yollarıma, Kayboluyorum ![]() ![]() Aşk yalnızlıktı ve bir bilsen nasıl yalnızım ![]() ![]() Beni susarken bölme ![]() ![]() Ellerimden girdiğin düşlerimin dalgın kuşkuları, Gözlerimde ve sözlerimde şimdi ![]() Bir çakımlık kelimenle tutuştur yine ![]() Parmaklarınla yüreğinin cesaretini koy teraziye, Can fitili için aradığın kibrit, ağır basan kefede ![]() ![]() Yokluk deme ![]() ![]() Senin gölgen varlığa kanıt bende ![]() Bende yağmurlar hiç dinmiyor ![]() Ektiğin kelimeler içimde yeşeriyor ![]() Küllerini ben topluyorum kimselerin dillerinden, Aynandan yansıyan alev oluyorum ![]() Hasret sen adındaki çıkmazım, Yoruluyorum ![]() ![]() Beni susarken bölme ![]() ![]() Senden gelen afetlere alışkınım ben ![]() Senin adımların yoklaşırken benim içim acıyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|