![]() |
Neredesin? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Neredesin?Neredesin? Günler güz yaprakları gibi birer birer dökülürken ayaklarımın dibine, ben her gece karanlığa dikip gözlerimi senin aydınlığını bekledim ![]() Sen yoktun ![]() ![]() ![]() Binlerce adim attım bu kentin sokaklarında ![]() ağacı ezberledim ![]() ![]() Sen yoktun ![]() ![]() ![]() Evlerin duvarları birer birer üzerime yıkıldı ![]() acısını ta yüreğimde hissederken beni enkazın altından çekip alacak elini aradım ![]() ![]() ![]() ![]() Özlem şarkılarını ezberledim ![]() söyledim ![]() ![]() ![]() Sen yoktun ![]() ![]() ![]() Senden gelecek bir tek haberi bekledim ![]() geçmedi ![]() Çalan her telefonu yüreğimin deli bir çağlayana donen atışlarıyla açtım ![]() ![]() Onlar beni duymak istiyordu, bense seni ![]() Sen yoktun ![]() ![]() ![]() Seni aramaktan yorgun düşmüş bedenimi karanlığın kucağına uzattım her gece ![]() ![]() Olmadı ![]() ayak seslerini dinledim gelen sensindir diye ![]() Sen yoktun ![]() ![]() ![]() Her yağmurla birlikte hüzün de yağdı bu kentin üzerine ![]() yalnızlığın işaretiydi benim için ![]() ![]() sırılsıklamdım her mevsim ![]() ![]() kıştan sonra gelmez dediğim göçmen kuşların donuşunu gördüm ![]() Sen yoktun ![]() ![]() ![]() Her istasyon her otogar adresim oldu ![]() ![]() Otobüslerdeki her yolcuya sensin diye baktım ![]() kendimi ![]() ![]() Senden bir iz aradım ![]() Sen yoktun ![]() ![]() ![]() Denizin sonsuz maviliğine umut bağladım ![]() bekleyişlerimi ![]() ![]() hasret türkülerine eslik ettim ![]() Sen yoktun ![]() ![]() ![]() Gözümden bir tek damla yas akmadı ![]() ![]() Kimselere söyleyemedim acılarımı ![]() anlatamadım ![]() Nice fırtınalar koptu yüreğimde ![]() ![]() bir liman, yaslanacak bir omuz aradım ![]() ![]() yoktun ![]() ![]() ![]() Her gece ay paramparça oldu ![]() sokaklara ![]() Yıldızları saçına takip gelmeni bekledim ![]() bekledim ![]() dünyamı ![]() ![]() ![]() ![]() Sen yoktun ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|