![]() |
Dokunsalar Ağlayacağım Bir Ömür Boyu |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dokunsalar Ağlayacağım Bir Ömür Boyu[İyi] demek adettendir ya ! [İyiyim] dedim… Değilim ![]() Anlatılması zor bir duygu içimde ki ![]() Her harf Her kelime Ve her cümle, olduğundan ya çok basit ya da daha karmaşık bir hale getiriyor dilime getiremediklerimi ![]() Birgün konuşmayı unutmak, sadece susmak istiyorum ![]() Birgün susmayı unutmak, olur olmaz konuşmak istiyorum ![]() 'Kime, neye konuşursan konuş' diyorum… Yeter ki [sus]ma! Hiçbir söz yetmiyor, beni 'bana' anlatmama… Dinleyemiyorum kendimi, acımadan içim… Dokunsalar ağlayacağım bir ömür boyu… Ve değseler hüznüme, döküleceğim parça parça… Bir anlık değil, boğulduğum bilinmezlik ![]() Acısı çıkıyor sustuklarımın ![]() Oysa ben iyiyim görünürde ! Anlamını içime çeke çeke mutluluğa erişemiyorum ![]() ![]() ![]() Ya hep ben fazla geldim ya da hep bir şeyler eksik kaldı… Şimdi iyi olan ne varsa, üzerine çizgi çekemediğim kırgınlıklar sarıyor dört yanını ![]() Ve ben, İyi olmanın eşiğinde, korkulara kapılıyorum anlamadığım bir biçimde… Sebebim yok ![]() Belki de çok… Biliyorum; Ben bile kendimi anlayamıyorken anlaşılmayı beklemek, hayalden de öte ![]() Ben kendimi, Görmüyorum Duymuyorum Ve bilmiyorum… Dokunsalar ağlayacağım bir ömür boyu… alıntı |
![]() |
![]() |
|