![]() |
Sus Bürüdü Yine İçimi Yâr... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sus Bürüdü Yine İçimi Yâr...41363752 ![]() Sus bürüdü yine içimi Yâr ![]() ![]() ![]() Görüş mesafesi sıfır ![]() ![]() ![]() Konuşsam tufanlar gelir üzerime ![]() ![]() ![]() Bilediğim sessiz sitemler yüreğimi kesiyor ![]() ![]() ![]() Şimdi sen görmelisin yitik çocukluğumu ![]() ![]() ![]() Yitiğim Yâr ![]() ![]() ![]() Cami avlusuna bırakılmış çocuk kadar yitiğim ![]() ![]() ![]() Ziyan defterim kabarıyor sensiz günlerle ![]() ![]() ![]() Saklıyorum acılarımı bir yorgan altına ![]() ![]() ![]() Görme gözlerimi YârClick the image to open in full size ![]() ![]() ![]() ![]() Buğu bulaşır gözlerine ![]() ![]() ![]() Sahi Yâr ![]() ![]() Hangi öyküden bulaştı iç'ime bu korkular ![]() ![]() ![]() Bulamıyorum gözümü kapadığımda saklanan düş'lerimi ![]() ![]() ![]() İhbar et bana bu gece saklanan her düşü ![]() ![]() ![]() Varsa bir parça Umut sür çiy düşmüş gözlerime ![]() ![]() ![]() D'üşüyor gölgem karanlık bir sokakta ![]() ![]() ![]() Haydi Yâr ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hüzün çiseliyor yine ![]() ![]() ![]() İyisimi sen çöz kelepçelerimi ![]() ![]() ![]() Benim firarim yine gözlerine ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|