![]() |
Duy Diye Değil... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Duy Diye Değil...Ellerimin arasından kayıp gidiyor hayat ![]() ![]() ![]() ![]() Kendimi avutmak için bulduğum herşey bir süre sonra anlamsız geliyor ![]() ![]() ![]() ![]() Birşeyler biterken yanı başında neyle avuna bilir ki insan ![]() ![]() ![]() Kendimce oyunlar buluyor,sıkılıyorum bir süre sonra,kitaplar hiçbirşey anlatmıyor yada kendimi dinlemek canımı sıkmaktan başka birşeye yaramıyor ![]() ![]() ![]() ![]() Sense bir yerlerde kendine duvarlar örüyorsun ![]() ![]() ![]() ![]() Biliyorum ki ne kadar ararsam arayayım yanına gelebiliceğim bile kapı bulamayacağım ![]() ![]() ![]() Kendine duvarlar örüyor ve bizi dışarıya bırakıyorsun ![]() ![]() ![]() Olsun diyorum, ördüğün duvarları maviye boyuyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Çiçekler ekiyorum dibine,büyümüyorlar ![]() ![]() ![]() Mavilerim soluyor,sen susuyorsun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kendime yalanlar uyduruyorum,kendim bile inanmıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Oyunlar buluyorum sıkılıyorum durmaksızın birşeyler bitiyor içimde ![]() ![]() ![]() Sana sorduğum soruların hiçbir cevabı yok aslında duymayı beklediğim ![]() ![]() ![]() Sadece sesini özlediğimden ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ama olsun ben sana elimi uzatıyorum kurtar diye değil,sadece dokunmayı özlediğimden sana ![]() ![]() ![]() ![]() Senden başka bir nedenim yok ![]() ![]() ![]() ![]() Senden başka bir isteğim yok ![]() ![]() ![]() Senden başka hiçbirşeyim yok ![]() ![]() ![]() SENİ SEVİYORUM ![]() ![]() ![]() Duy diye değil ![]() ![]() ![]() ![]() Sadece kendime hatırlatmak için söylüyorum ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|