![]() |
Sen Kırmızı,Ben Siyah Sevda Kıvamında |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sen Kırmızı,Ben Siyah Sevda KıvamındaSen baharları yaşarken ben rüzgarları taşıyordum üzerimde Yağmurları giyinip sel oluyordum kendime Ve akıntılardaydım ![]() Sana gel diyemem Ben kendimden gideli çok oldu Yüreğime ayazlar vurdu Şarkılarım öldü benim bugün Ve ıslak bir cam'a vurdu çocukluğum ![]() Küf kokan bir gece devriliyor üzerime İçimdeki kentler darmadağın Dilimde ıslatmaya kalktığım cümleler hayatın akışında Gözlerim yitirilmişliğin başkentini taşıyor Ve ben kendime bir durak kayboluyorum ![]() Pişmanlıklar ayak bağım keşkeler için artık çok geç ![]() ![]() Belki sabahlarım nedenler ile dolar taşar ve bir soru işareti olurum kendimde ![]() Belki de kıyametler koparırım kendimde kim bilir ![]() Zaman dayanıyor şakağıma ve ben kendime geç kalıyorum İliklerime kadar hissediyorum ölümü Ama korkmuyorum ![]() Şimdi bakışlarımdan şiirler düşüyor Ve vuruyor beni dört bir koldan Eşkıya duygularımı tutukluyorum göğüs kafesimde Deli gömleği giydiriyorum düşlerime ![]() Aynalarda hüzün rengi; bakışlarımda mana yok ![]() Karantina zamanlara sıkıştırılmış gülüşlerimin tozu avuçlarımda Ve gecenin körü çarpıyor suratıma ![]() Gözyaşlarımdan yangınlar çıkarıp yakmalı bu yüreği Ve terk etmeli; kendi çapında insan kendini ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|