![]() |
Hiç Böyle Oldun Mu? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hiç Böyle Oldun Mu?Hiç oldu mu sana da böyle? Eğer yaşadıysan, bana yardım et ne olursun ![]() ![]() ![]() İçimde koskoca bir çark var sanki ![]() ![]() Tam göğsümde durduramadığım ![]() ![]() ![]() Bazen hızlanan, bazen yavaşlayan, hiç ama hiç durmayan ![]() ![]() ![]() Canım yanıyor o döndükçe sanki çevresindeki her bir şeyi koparıp -ürüyor beni, içimi parçalıyor ![]() ![]() ![]() Nedenini bilemediğim bir şekilde parça parça içime yayılıyorum ![]() ![]() ![]() Üşüyorum, İçimde bir uçurum var sanki onunu göremediğim ![]() ![]() Sanki her şeyin saçmalığını almışım da içime, Sanki dünyadaki her şeyin en uç noktası gelip sığmış da içime, Bana yer kalmamış çıkmak istiyorum ![]() ![]() ![]() Herşey bitsin istiyorum, Ne varsa olan ![]() ![]() ![]() En çok da neyi düşünüyorum biliyormusun? Öyle bir şey yazmalıyım ki, öyle bir şekilde anlatmalıyım ki Yasadıklarımı, kağıda döküldüğünde teker teker bitsinler ![]() ![]() Teker teker yok olup huzurumu geri getirsinler ![]() ![]() ![]() Ama olmuyor işte yazamıyorum ![]() ![]() Her yazının sonunda koskoca bir boşluk görüyorum kağıtta ![]() ![]() Bütün yazılarım siliniyor, içindeki hersey gelip yine içime yerleşiyor ![]() ![]() Çarkım dönmeye başlıyor ![]() ![]() ![]() Uçurumum derinleşiyor ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|