![]() |
Yanlızlığını Anlat Bana |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yanlızlığını Anlat Bana![]() Aldım elime kalemi, boş bir sayfa buldum sen’li yazılarımın arasında… Yalnızlığı beklemeye koyuldum, beyaz düşlerime esir olan karanlık odamda… Geldi, sensizliğin çarpıcı boşluğunda ![]() ![]() Nefesim daraldı, yuttum içimde her ne varsa… Dört duvar dillendi sessizliğimden ! Sustu yakarışlar… Taştı sessizlik içimden… Kelimeleri karanlığa bıraktım hissedilebildiğince ! Ben konuştum, ‘o’ dinledi… Ansızın, sustum… Sessizliğini dinledim ![]() ![]() Dinledikçe, Sevdim sonu çığlık olan yalnızlığı ![]() ![]() ![]() Sarıldım kuytu gecelerde birtek o’na…! Ne bir şikayet ne bir bıkkınlık ![]() ![]() Sevdim gecelerimde, adı yalnızlık olan, sessiz çağrını… O’na rehin bıraktım ruhumun derinliklerini ![]() ![]() Yine yalnızlığa alabildiğine konuştuğum bir gecede, Hayallerim düştü gözlerimden birer birer ![]() ![]() Yüreğimi gördüm karanlığın en ücra köşesinde ![]() ![]() Lime lime oldu gözlerimin önünde ![]() ![]() Tutamadım ![]() ![]() Yetişemedim yüreğime İşte o gece, yalnızlığa yakardım sayfalarca ![]() ![]() Ben konuştum ![]() ![]() Yine ‘O’ dinledi ![]() ![]() Öyle sessizdi ki ![]() ![]() İsyana meyilli sorularıma, cevap olamadı yalnızlığım ![]() ![]() O sustukça, ben haykırdım çaresizce ![]() ![]() Olmadı ![]() ![]() Sensizliğe çare olamadı… Duvarlarım yıkıldı benliğimin üzerine ![]() ![]() Nefesim daraldı, bu kez acıyla… Yutkundum, her kelimeyi yüreğime batırırcasına ! Sebebim oldu, her hecesi yüreğimi yakan kelime… Yalnızlığı, yalnızlığa anlattım gecelerimde ![]() ![]() ![]() Pabucu dama atılmış hayallerime ağladım karanlığın yaralayıcı boşluğunda … |
![]() |
![]() |
|