Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
benden, çıkart, içimden

Al Seni Benden,Çıkart İçimden

Eski 10-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Al Seni Benden,Çıkart İçimden

Al Seni Benden, Çıkart İçimden çünkü tek başıma daha fazla saklayamam seni tenhalarımda Varlığınla doldurduğun tüm tenha köşelerde gül tenine yağmur damlası düşsün istemiyorum Kurumuş topraklarıma çisil çisil yağmur dökülüyor ve bilesin ki seni sığdırdığım bu topraklarda herşey birbirinden kopuyor Sana git demiyorum, belki diyemiyorum ama gitmen gerektiğini biliyorum ve Ne yalan söyleyeyim sen bu kurumuş topraklarda yeşerebilmiş tek çiçektin,

köklerini toprağıma salan usul akşam sevmesiydin -

Beklentisiz sadece sevmekti öğrettiğin - farkında bile olmadan - hayatı bana tekrar sevdirmendi gözlerini her aklıma soktuğumda aklımdan yüreğime inen Şimdi bu kargaşa içinde yalnız ve tutarsız akşam sevmelerine gelesin istemiyorum Rüzgar ne yönden eserse essin, senin saçlarına değsin istemiyorum İki kirpiğin ucunda çırpınırken, göz bebeklerimin içine düşmeni istemiyorum O kadar koyuki varlığın seninle bezedeğim her köşesini bu toprakların, artık tek tek silmek istiyorum

Hadi git, ne duruyorsun ! Medet umma durgunlugumdan ben bu topraklarda dalgın bir sensizlik bekliyorum Vakti dir Cemrenin, Ha düştü düşecek geceme?

Varlığın, yokluğumun tehdidi, senden korkuyorum

laf uzadı,

şair ağladı,

ısmarlama bir gece çöktü kente

aşk yarım,

Sen bu kalbe fazla geliyorsun

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com