Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
anlatır, çok, gözyaşlarım, şey

Ne Çok Şey Anlatır Gözyaşlarım

Eski 10-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ne Çok Şey Anlatır Gözyaşlarım

Ne çok şey anlatır gözyaşları

Bazen söylenemeyen sözlerin sesi, bazen bir pişmanlığın diyeti ,bazen de bir sevda nefesi

Sessizliğin çığlıklarıdır aslında gözyaşlarıAnlatılamayanı anlatmak ister karşısındakineEğer anlayabilirse

İnsanoğlu bi garipSevinir ağlar, üzülür ağlar, hasret çeker ağlar, kavuşur yine ağlar

Kelimeler kifayetsiz kaldığında, gözyaşları görev başındadır Aslında ağlayabilmek büyük bir nimet

Ve ağlamak taş kalpli olmadığımızı gösteriyor Hala insan olduğumuzu, hissettiğimizi, DUYGUSUZ olmadığımızı

Ama bazen gözpınarlarından aşağı süzülemez gözyaşları

Onlar dışa akıp ziyan etmezler kendileriniÇünkü çok daha önemli bir görevleri vardır İçteki bir yangını söndürmek isterler

Göz kapaklarınızın alev alev yandığı, boğazınıza bir şeylerin düğümlendiği, burnunuzun direğinini sızladığı oldu mu hiç?

Dikkat ettiniz mi o anlarda gözyaşlarınızın istikameti neresi? En zor olanı bu belki de

Ağlamak zayıflık mı? Neden ağlamamız gereken anlarda; yumruklarımızı, tırnaklarımız avuçlarımızı kanatıncaya kadar

sıkar, boğazımızdaki düğümleri yutkunarak gidermeye çalışırız?

Neden kaçırırız buğulanan gözlerimizi başkalarından?

Bakın ağlıyorum işte! Utanmıyorum kimsedenO kadar içime akıttım ki gözyaşlarımı!Artık zapdedemiyorum içimdeki çağlayanı

Ağlıyorum dostlarımın vefasızlığı için

Ağlıyorum Yaradana vefasızlığım için

Ağlıyorum özlediklerim için

Ağlıyorum özleyip de kavuşamadıklarım için

Ağlıyorum içimi acıtan kalp kırıklıklarım için

Ağlıyorum istemeden de olsa kalbini kırdıklarım için

Ağlıyorum unutulmaması gerekenleri unuttuğum için

Ağlıyorum

unutamadığım için

Ağlıyorum yaklaştıkça uzaklaştıklarıma

Ağlıyorum tanıdıkça çirkinleşenlere

Ağlıyorum kıymetini bilemediklerime

Ağlıyorum sevsem de yüz bulamadıklarıma

Ağlıyorum ziyan olan yıllarıma

Ağlıyorum bir ömür ağlayamadıklarıma

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com