Tutuştu Gözlerimdeki Renkler |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Tutuştu Gözlerimdeki RenklerBeni bana mahkum ettiğin ilk gece,gözlerimin tutuştuğu yerde şimdi ![]() ![]() Kırık bir gülümseyiş yerleşti dudağımın kenarına![]() Nasıl oluyorda sensiz günler gözlerimde birikirken, senli günler dudagımda tebessüme dönüşüyor? Ellerimin ellerine yakıştığı ilk yerdeyim şimdi ![]() ![]() Bırakta sen yokken senin tadını çıkarayım![]() ![]() Eski günlerin hatrına bir bakış bırakıyorum hayaline![]() ![]() Onunla yaşıyorum ve ben şimdi kendimi en çok hayaline yakıştırıyorum ! Pencereme bakıyorum önce ![]() ![]() Bir ışık bir ışık ki sorma![]() ![]() Sanki gözlerin doğmuş bu sabah güneş yerine yüreğime![]() ![]() Ve tılsımı öyle bir işliyor ki her bir zerreme![]() Ya gidersen diyorum![]() Ya gidersen kalbimden?Ya gidersen bigün gittiğin gibi ellerimden bu sefer gidersen herşeyden ! alıntı ![]() Takvime baktım bugünde ![]() ![]() Hiç değişmemiş tarih![]() ![]() Bakıyorum günlerden bizmiş en son![]() ![]() Ve bir resim ilişmiş aynamın kenarına![]() ![]() Ne güzelde gülmüşsün![]() ![]() Sanki bende gözlerinin içine gömülmüşüm![]() ![]() Sevgilim beni gözlerine mi gömdün? Şimdi sil gözyaşlarımı ![]() ![]() Hayalin bile olsa sabahlamak istiyorum bu gece omzunda ![]() ![]() Takvime hiç bakma ![]() ![]() Sen tüm gerçeklerle dönene kadar, Değişmeyecek tarih dudaklarımda ![]() ![]()
|
|
|
|