Şimdi Herşey Siyah |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Şimdi Herşey SiyahKarışık cümlelerin arasından çekip aldım, bana ait olan, seni anlatan yakıcı aşk cümlelerini ![]() ![]() ![]() Onlar benimdi çünkü ![]() ![]() Haklısın!![]() ![]() Seni anlatıyor ama benim içimden, yüreğimden akıyordu![]() Hakettinmi acaba gerçekten? ![]() ![]() Sana çok mu geldi o cümleler, kelimeler?![]() ![]() ![]() Vefasızsın sen, belkide aykırısın bu yaşamdaki kimliğinle ![]() ![]() Kaskatı bir taş gibi bazen yüreğin, inanamıyorum düşüncene![]() ![]() ![]() Nasıl olur? ![]() ![]() diye kemiriyor beynimi yaptığın yanlışlar, yaşadığın yaşamlar![]() ![]() Bir çizgin var mı senin bu hayatta?![]() ![]() Yolun, yordamın, amacın?![]() ![]() ![]() Senin ne amacın olabilirki? ![]() ![]() Beni acıtmaktan başka![]() ![]() Söylesene ne yaptım ben sana?![]() ![]() Yani ne geçti ki eline beni inciterek?![]() ![]() Yok ederek![]() ![]() ![]() Oysa ben ne hayallerle başlamıştım herşeye ![]() ![]() Güllük gülistanlık bir hayat olacaktı hayallerde![]() ![]() Minik bahçeli, çatı katı bir ev düşlemiştim ikimize![]() ![]() ![]() Sonbahar hiç gelmeyecekti, kış uğramayacaktı kapımıza ![]() ![]() Acılar, kederler, sızılar, ıstıraplar bile unutacaktı bizi![]() ![]() Kalın bir çizgi çizecektik geçmişe![]() ![]() ![]() Geleceği maviyle karşılayacaktık, bahçeye kan kırmızı güller ekecektik, sulayacaktık her sabah buz gibi sularla ![]() ![]() Gece mehtap el sallayacaktı bize![]() ![]() Yakamoz ferahlığında yürüyüşler yapacaktık el ele![]() ![]() Salıncakta masallarla uyuyacaktık sarmaş dolaş![]() ![]() ![]() Ama olmadı ![]() ![]() Sayende![]() ![]() ![]() Şimdi herşey siyah ![]() ![]() Simsiyah![]() ![]() Senin gibi![]() ![]()
|
|
|
|