![]() |
Kaç Harfle Ağlar İnsan.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kaç Harfle Ağlar İnsan..İnsan kaç harfle düşünebilir diyorum içimden bazen sayamayınca içimden geçen sesleri ve onlara karşılık gelen harfleri bulamayınca; ya susuyorum ya da yeni bir alfabe oluşturma telâşına düşüyorum ![]() ![]() ![]() ![]() "peki" diyorum sonra "kaç harfle ağlar insan?" ![]() ![]() dışarda hava iyiden iyiye ayazı vuruyor ve penceremden odama soğuk sızıyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dedem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() herkes küçük ayrıntıların tasasında büyükler onlara dokunmuyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() acı duyuyorum düşündükçe ![]() ![]() yanılmaktan korkuyorum ![]() ![]() anlar oluyor hani böyle içimden taşıp da dışardan bir yerden kendime ve çevreme ve hiç bilmediklerime uzaktan bakmak istediğim anlar ![]() ![]() birinin elinde hergün bir kitap; umut işte usulca yaklaşıyorum yanına: "sen kimsin" -ben bu kitaplarım diyor da yıkılıyorum durduğum yerde ![]() birinin gözlerinde yaş koşuyorum yanına: "sen kimsin?" -ben ağlıyorum" neden? -elimden aldıkları için "senin miydi elinden alınanlar?" -evet! uzaklaşıyorum ondan da ağlayarak ![]() ![]() birinin alnı secdede ![]() ![]() -ben dertliyim! "derdin ne?" - ![]() ![]() heyhat ![]() ![]() ![]() ![]() gözlerim bulanıyor kimsesizliğin kurak kahverengisinde ![]() ![]() ![]() ağlarken hiç harfe ihtiyaç duyar mı yürek? ya da harfler anlatmaya yeter mi ağlayışLarı? |
![]() |
![]() |
|