Her Gün Birşey Daha Kaybediyorum Senden Öte |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Her Gün Birşey Daha Kaybediyorum Senden Öte![]() Her gün birşey daha kaybediyorum senden öte ![]() ![]() Varlığın bir hiç gibi Yokluğun bedenimi yakar![]() ![]() ![]() Yine gördüm seni Yanıma oturdun Ama konuşmadın bile Sessizlik çökmüştü içine sanki![]() ![]() Sana sevdiğimi söylemek istedim ![]() ama sadece istedm![]() /yapamadım/Yanımdayken kokunu duydum ya ![]() Bittiğim an "o" andır![]() ![]() İçime çektim doya doya Hissettim yüreğimde Kalbime söz geçiremedim yine![]() ![]() ![]() İsmini bile bilmediğim sevdiğim ![]() Özledim seni!Seninleydim "o" an Sadece senindim![]() Söylemek istedim sana Haykırmak istedim dağa,taşa ama sadece istedim![]() /yapamadım/Her gün birşey daha kaybediyorum senden öte ![]() ![]() Varlığın bir hiç gibi Yokluğun bedenimi yakar![]() ![]() ![]() Yüreğimin çarptığı, sana söyleyemediği an "o" andır ![]() ![]() Yine gördüm seni sevdiğim ![]() Sen ise hiç konuşmadın![]() Bende sessizlik elbisemi giydim işte "o" an![]() ![]() ![]() Yüreğimde çığlıklar ![]() ![]() ![]() Çok yalnızım sevdiğim ![]() ![]() Sana aç ![]() Sana susuz![]() Sana hasret![]() ![]() İsmini bile bilmediğim sevdiğim ![]() Yalnızım şimdi Yoksun yanımda![]() Ağladım gecelerce uğrunda ![]() Dinsin yüreğimdeki bu sancı ![]() Bedenim kavruluyo![]() Yüreğim acıyo![]() Dayanamıyorum![]() ![]() Anlamsızlıklar içinde kayboldum Çözüm yolu aranıyorum![]() /Senden ba$ka/Yalvarırım geri dön ![]() Yada yok dönme Yada istersen dön![]() Ama boşver Sen sana yakışanı yap Gitmeler sana yakışır!Ayrılığın hakkını ver ![]() ![]() ![]() Anlamsız kıl tüm yaşanmışlığı ![]() ![]() ![]() Kalmayı BECEREMEDİN, Bari gitmesini öğren ! Ne bileyim vur sırtımdan mesela, Adı AYRILIK olsun ! Gidişlerden gidiş beğen, yeterki GİTMELER senin olsun ![]() ![]() ![]() Çok oluyorsun böyle gitmek mi olur !!! Her gidişinde kendini bende unutuyorsun ![]() ![]() ! |
|
|
|