![]() |
Gözlerinde Bir Çocuk Arıyorum... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gözlerinde Bir Çocuk Arıyorum...Bir adım ötede duruyor aşk en azından duruyor zannediyorum ![]() ![]() ![]() Kollarını açıp gelen sarılıp sarmalamak isteyen bir adamın karşısında durup bakıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() “Ben onlar gibi değilim” diyebilirsin ![]() ![]() İki yol var önümde; ya ne olursa olsun diyerek dalarım aşkın denizine ya kaçar giderim benim bunları kaldırmaya gücüm yok diye ![]() Gitmek işin kolay kısmı ve akıl önce kolayı seçiyor ![]() ![]() ![]() ![]() Zor olan ise kalıp savaşmak! Ancak bu savaşın yel değirmenleriyle yapılacağı kuşkusu yiyip bitiriyor içimi ![]() ![]() Akışına bırakabilirim her şeyi ne olacaksa olsun diyebilirim ![]() ![]() ![]() ![]() İçim sana akmadan hayale kapılmadan sadece geleni görüp onunla yetinerek devam edebilirsem zararsız çıkarım bu ilişkiden ![]() Ne garip değil mi? İki insan aşka karar verdiklerinde -çünkü sanılanın aksine aşk kimseyi hazırlıksızken yakalamaz içinde ona yer açtığın için gelir bunun farkında olmasan bile- yanlarında birikmiş korkuları da getirirler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben yine de denemekten yanayım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir adım ötede duruyor aşk ![]() ![]() ![]() Candan Ünal |
![]() |
![]() |
|