![]() |
Şimdi Senin Olmadığın Çok Uzaklara Gidiyorum... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Şimdi Senin Olmadığın Çok Uzaklara Gidiyorum...HİÇ KİMSE SANA BEN OLMAYACAK ![]() ![]() ![]() bu kalp hiçbir şekilde senin için atmayacak ![]() ![]() bu gözler senin için bir daha ağlamayacaK ![]() ![]() Bu eller bir daha sana uzanmayacak ![]() ![]() bu gözlerim bir daha seni görmeyecek ![]() ![]() ![]() içimdeki tüm ışıkları söndürdüm kimse aydınlatmayacak ![]() ![]() ![]() geceler bir yıkım oldu içimde NERDESİNN ![]() ![]() ![]() HER NEFES BİR KAHIR HER KAHIR BİN ACI ![]() ![]() ölümüne çaresizlik egemen oldu heryerime ![]() ![]() ZAMAN DERLER YAA ![]() ![]() ![]() geçtim ben onda umutlar bitti sabır tükendi ![]() ![]() AKLIM ALMIYOR BU ÇARESİZLİK NEDEN NEDENNN ![]() ![]() Ewett gittinnn GİTTİN BİLİYORUMM gitmek en basit yoldu ve onu yaptın ![]() ![]() benim ki sadece bir umuttu BOŞVERR ![]() ![]() ZOR Kİİ ZOR !! çok zor gülümsemek ![]() ![]() ![]() ![]() buralarda sen soluk aldıkça ben acı çekiyorum ve her acıda biraz daha bitiyorum ağlamıyorum artık bilesinKalmadı tadım kalmadı neşemDönsende bundan sonra İstemem!! seni hatırlatacak tüm resimleri yaktım ![]() ![]() bana seni seni hatırlatan herseyi kırdım yıktım paramparça ettim yorgun geride bıraktığın tüm anılar ![]() ![]() EN ÖNEMLİSİ YÜREĞİM YORGUN VE YARALI ![]() ![]() sen bana sensizliği tattırırken söyle kaç ben koydun yerimee ![]() ![]() ARTIK DOKUNMA BANAYÜREĞİM DÜŞTÜ PARAMPARÇA HERSEY İÇİNDE artık çek git hayatımdan bu aşkın herseyi bende kalacak ![]() ![]() şimdi senin olmadığın çok uzaklara gidiyorum ![]() ![]() ![]() H O Ş Ç A K A L |
![]() |
![]() |
|