![]() |
Susarken Yüreğim Kanıyor |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Susarken Yüreğim Kanıyor![]() Kara çalınmış günlerin ertesinde, ellerinde güneşlerle gelen yar! Huzuru içirdiğin yüreğim şimdi hüznü içiyor ellerinden, bilesin! ![]() Yüreğine kanatlanan yüreğin kanadı kırıldı, kanıyor ![]() Göğe uçurduğum umutlarım vuruldu bir bir Hüzün ki, yokluğuna katık ettiğim, Yine dolandı eteğime, peşimi bırakmıyor ![]() Adının her harfini gözyaşıma çizdim ve titrek bir yürekle yokluğuna ektim Sen avazın çıktığı kadar susarken ben taze çığlıklar yeşerttim sana! ![]() Nefes nefes acıyı yonttum adınla, Yokluğuna buladım ellerimi, Yüzüme bölük pörçük diktiğim yamalı gülüşlerdeyim şimdi ![]() ![]() Ah yar! Ah! yoluna ,can diye diye benden geçtiğim, Ah suskuların şahı, Bir çözebilsem boynuma doladığın sessizliğin düğümünü ![]() Bir yudum harf düşse, hisseme alfabenden Yalın ayak çıktığım yokuşlarında düşmeden bir yürüyebilsem ![]() Öyle bir acı ki bu! nasıl anlatılır bilmem Kırsan kırılmaz, büksen bükülmez Ateşler yakmaz, sular söndürmez! ![]() Söylesene yar! Hasretini adımlasam kaç adımda biter? Özlemin kaç nefestir saysam? Bilemessin ki Akla sığdıramazsın bu denklemi Nasıl anlatayım ki daha hal-i pür-melâlimi ![]() ![]() ![]() ![]() Sen yine sükutu giyin yar! Dilersen hiç konuşma ![]() Ben kelamlarımı çürüttüm yolunda ![]() Çarpsada bir tokat gibi yüzüme, her harfi yoluna heceledim ![]() Ve bilesin üstüne aşkı giydirdiğim, Söz verdim ben bu yüreğe, Hiçbir harfi sensiz bir cümleye kurban etmedim! ![]() |
![]() |
![]() |
|