Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
gidiyorum, kaçıyorum, yorgunum

Gidiyorum... Kaçıyorum... Yorgunum...

Eski 10-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Gidiyorum... Kaçıyorum... Yorgunum...

Tam kapıdan çıkacakken, durdum bir an Yaşadığımız onca şey, kalbimden geçti Kalbimden sen geçtin Kalbime saplanıp sırtımı parçalayarak çıkan bir kurşun gibi İçim dondu, bir an Sonra açtım gözlerimi ve yoluma devam ettim Her gün binlercesini yaşadığım böylesi anlardan biriydi sadece Zamanın dışına çıkıp sonra yeniden aynı bedende buluştuğum o krizlerden biriydi Ölüp yeniden dirilmek gibiydi

Küçük detaylar Anlar, uçup giden Hangi defterimi açsam, sanayazdığım bir cümle, bir şiir var Hayatım seninle mi geçti? Ben senin için mi doğdum? Bir başka kadına aşıkken, seni nasıl sevebilirim? Gerçek aşk bu mu?

Oysa, nasılda yabancıyız, birbirimizin acılarına Nasılda umutsuzuz, birbirimize Seni anlayabilseydim Seni basit kıskançlıklardan arınarak sevebilseydim Zaman daralıyor Yaşlanıyorsun Yaşlanıyorum Geçen zaman, hayatımdan çalıyor Nasıl da buluşur, yollar Sonra ansızın bir sapağa döner, birisi Diğeri, bıraktığı yerde bir ömür boyu donakalır arkasından! Bana, hayatı anlat! Bana aşkı anlat! Bütün ezberim bozuldu

Kapılarında kalırdım O kapıdan içeri hiç girmedim mi ben? Hala orada bekliyor muyum?

Biliyorum, bir başkasıyla birleştirdin hayatınıNeden şaşırıyorum detaylara Anılarınız çoğalıyor Yolculuklar, kırgınlıklar; yeniden kavuşmalar, sevişmeler Bu kadar uzağımdayken mi, yakınsın bana? Bu kadar uzağındayken mi içindeyim?

Sevgi başka bir şey mi? N'olur, anlat bana!

Neyim var ki sığınacak? Başka savunmam yok, '' Beni arama, görüşmeyelim!'' demekten başka

Terk edilmiş birinin, '' Beni arama!'' demesinden daha zavallıca, ne olabilir ki

Bana, hayatı anlat! Çöz beni! Bütün acıları silip beni baştan yarat! Sonra, nereye gidersen, git! Beni parçalarıma böldün Beni heücrelerime dağıttın Şimdi biçim ver ki nefes alabileyim yeniden! Bana bir kılıf yarat, yeniden! Yaralarımla çok çirkinim Kırıcıyım Çirkinim

Nasıl da acımasız, şu zaman! Son sürat, bir delilikte sürükleniyor hayat O kapının önünde, öylece, donmuş, bakıyorum, yıllardır

Neye yarar, sözcükler! Kalpleri kanatmaktan başka! Beni sevdiğini söylemen, neye yarar! Neye yarar beni bir daha arasan ya da hiç aramasan! Neye yarar acı çeksen Acı çeksem

Kaybettik birbirimizi Kirlendik Hayat gibi

Bana, beni anlat!

İnaçlarımı geri ver bana! Yıllar önce seni kusursuzca sevebilen o gencecik adamın heyecanını, hayata bağlılığını, aşka inancını geri ver! Bana beni geri ver artık Bana, seni ver!

N'olur, aç artık, o kapıyı!

Gece, soğuk İstanbul, damla damla yağıyor, aşkımızın üzerine Bu ev, senin soluğun olmadan ısınmıyor Kim bilir, nerdesin? Hangi gözlerin içinde kaybettin, kanayan yüreğini?

''BİR KENTE, AŞKIN İÇİN GELMEK NE GÜZEL AMA SAKIN, AŞK İÇİN BİR KENTİ TERK ETME!'' demişti birisi '' İstanbul bunu haketmiyor, sen , hak etmiyorsun!'' demişti

Oysa, bilinmezliğin yolculuğuna biletimi çoktan kestirdim ben Gidiyorum Kaçıyorum Yorgunum

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com