![]() |
Canına Yandığım |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Canına YandığımCanına Yandığım ![]() ![]() ![]() ![]() Dü$ünme BeNi ![]() ÜYELİK >>> İçime içime yağan bu yağmurun sızlattığı iki çift gözüm var ![]() ![]() ![]() ![]() Ben çekip gitmeye hasret,sen dönmemeye yeminlimisin yar ![]() ![]() Esmeyen rüzgar,kıpırdamayan dallar ![]() ![]() ![]() Kendimden başlasamda yola,neden sana çıkıyor hep bu başlangıçlar ![]() ![]() Sanki hep sendeyim ![]() ![]() Sanki bir adım bile gidememişim ![]() ![]() ![]() En derininden lanet olsun bana ![]() ![]() Bakma kızamam ki sana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [i][/url] Kendi başımada yaşarım çıkmaz sokaklarda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben kendimi ararken buldum seni ![]() ![]() ![]() Hatta alıştım bile diyebilirim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hoyratım işte ![]() ![]() ![]() ![]() ÜYELİK >>> istediğim yere? Sanma ki başlayabilirim bittikçe ![]() ![]() ![]() Uzaklaşmak değildir bu,hapsettim seni içime ![]() ![]() ![]() ![]() Gülme bu kadar güzel,bu kadar içten ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Evet yanlış yaptım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Eğer bana engel olmasaydı bakışın,bitirirdim bu yaşamı ![]() ![]() Herkes buna karşı çıkmasaydı yaşayabilirdim sevdayı ![]() ![]() ![]() Uzaklaşırken sana uzlaşamam aklımla ![]() ![]() ![]() Toplanmayan,belkide hiç toplanmayacak olan dağılmalara gittim en sonunda ![]() ![]() Bitmeye hazırım tamda şu anda ![]() ![]() Hadi gel al canımı ![]() ![]() ÜYELİK >>> Hadi söndür başlattığın içten içe yangınımı ![]() ![]() Ne o yetmedi değilmi yüreğin böyle acılara dayanmaya ![]() ![]() Hani yemindi,hani sözdü tutulurdu ya ![]() ![]() ![]() Geç kaldık saatlere,geç kaldık yaşamlara ![]() ![]() Çıkıp bir yerlerden karşı koyamadın zamana ![]() ![]() Korktun,belkide haklıydın bu aşk yaşanmazdı dar zamanlarda ![]() ![]() Yetişecek kadar yakın olmalıydın avuçlarıma ![]() ![]() Yanağımdan öpüp kaçacak kadar korkak değil,yüreğimde duracak kadar mert olmalıydı yüreğin ![]() ![]() Yoksa sen değilmiydin aradığım?Yıllarca kaybettim sanıp ağladığım ![]() ![]() ÜYELİK >>> Canına yandığım ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdi sen beni ortada bıraktın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdi ben seni içime sakladım ![]() ![]() ![]() ![]() Hoyrattım ![]() ![]() ![]() ![]() Bak dedin baktım ![]() ![]() ![]() Sende ona iyi bak ![]() ![]() ![]() ![]() Geçicek dedin inandım ![]() ![]() Kapattım gözlerimi hadi bir an önce geçsede,yine başlasam bitmeye ![]() ![]() ÜYELİK >>> Geç kaldım ![]() ![]() Yan dedin yandım |
![]() |
![]() |
|