![]() |
İşte Büyük Aşktan Örnek |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İşte Büyük Aşktan ÖrnekGeÇ DÖnen Sevgİlİ 3 Sene OlmuŞtu Beraberlİklerİ BaŞlayali,selİm YakiŞikli Meltem İse Çok GÜzeldİ Çok Uyumlulardi Bİrbİrlerİne Çok Mutlu Ve Örnek Bİr AŞklari Vardi ![]() ![]() ![]() BİrgÜn Selİm ArkadaŞlariyla Bİr Çay BahÇesİnde BuluŞup Erkek ErkeĞe Muhabbete DalmiŞlardi Bİrden Çay BahÇesİne Gİren Bİr Çİft Selİm In Dİkkatİnİ ÇekmİŞtİ Bİrde DÖnÜp Bakinca O ErkeĞİn SarildiĞi Kizin Meltem OlduĞunu GÖrmÜŞtÜ Ve O An Donup KalmiŞti Meltem Selİm I GÖrmÜŞ Ama GÖrmezlİkten GelmİŞtİ Selİm O GÜnden Sonra Kİmselerle KonuŞmaz OlmuŞ SusmuŞ ![]() ![]() ![]() ![]() -bİr Sabah Sen Uyurken,bİr ÇiĞlik Kopacak Bu ÇiĞlik Senİ Ve Herkezİ Uyandiracak Kalkip Nereden Gelİyor Dİye Bakacaksin BaktiĞinda Bİzİm Evden GeldİĞİnİ Anlayacaksin Sen Daha ŞaŞkinliĞini Atamadan Bİr Anda Bİr Sela Sesİ Çinlayacak Bu Şehrİn Sokaklarinda TÜm İnsanlar Toplanacak Bİrden Oraya Benİm ÖldÜĞÜmÜ SÖyleyecekler Sana İnanmak İstemeyeceksİn Onlara Sonra KoŞup Geleceksİn Bİzİm Eve SarmiŞlar Benİ Beyaz Bİr ÇarŞafa Bİr Hoca Dua Edecek BaŞ Ucumda Derken Tabuta Koymak İsteyecekler Benİ Vermemek İÇİn Tutacaksin Beyaz Kefenİmİ Yalvaran GÖzle Bakacaksin Onlara Dokunmayin Dİyeceksİn Ne Olur Dokunmayin Ona Ben Koyarim Onu Tabuta Ellerİn Varmayacak Benİ Tabuta Koymaya Mecbur OlduĞunu Anlayacaksin Bİr Anda Koyacaksin Benİ O Uzun SandiĞa Ve DÖnÜp Onlara Benİ SevdİĞİnİ SÖyleyeceksİn Sonra DÖnÜp Bana İnan Bu SÖzÜm Yalan DeĞİl Dİyeceksİn Sarilip Tabutuma Bİr Off ![]() ![]() ![]() İŞte O An Benİm GÜnlerce Gecelerce ÇektİĞİmİ Sen Bİr Anda Çekeceksİn GeÇte Olsa Hatani Anlayacaksin Bİr An Sİyah GÖzlerle Bana Bakacaksin Bak Sana DÖndÜm Dİye Yalvaracaksin ![]() ![]() ![]() Mecburen Senİ Sevenİ ![]() ![]() Beyaz Kefenİnde Bulacaksin Ve O GÜnden Sonra İnsanlarin Dİlİnde GeÇ DÖnen Sevgİlİ Olarak Anilacaksin Meltem Şİİrİ Tam BİtİrmİŞtİ Kİ Bİrden Bİre Selİm Evİnden Bİr ÇiĞlik Koptu Ve Meltem KoŞturdu O ÇiĞliĞa Ve Selİm In Bİr Jİletle Bİleklerİnİ KestİĞİnİ GÖrdÜ Ve Meltem Şİİrİn Aynisini YaŞadi ![]() |
![]() |
![]() |
|