Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aşktan, büyük, işte, örnek

İşte Büyük Aşktan Örnek

Eski 10-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

İşte Büyük Aşktan Örnek

GeÇ DÖnen Sevgİlİ

3 Sene OlmuŞtu Beraberlİklerİ BaŞlayali,selİm YakiŞikli Meltem İse Çok GÜzeldİ Çok Uyumlulardi Bİrbİrlerİne Çok Mutlu Ve Örnek Bİr AŞklari Vardikİmseyİ Umursamadan AŞklarinin Tadini Çikartiyorlar Ve Sevgİlerİnİn KarŞisinda Kİmse Duramiyordukendİ Aralarinda SÖzlenmİŞlerdİ BÜyÜk Bİr AŞkti Bu BİrgÜn YanliŞ Bİr AnlaŞilma YÜzÜnden Selİm İle Meltem Kavga Ettİler Ve Meltem Selİmi YÜz ÜstÜ Birakip Ayrildi Ondan Ayni Mahallede Oturuyorlar Ve Evlerİ Hemen Hemen KarŞilikliydi Selİm Ne Yaptiysa Olmadi Bİr TÜrlÜ Meltemİn Gerİ DÖnmesİnİ SaĞlayamadi Ve Uzun Bİr SÜre Ayri KalmiŞlardi Selİm Artik Eskİsİ Gİbİ GÜlemİyor Ve EĞlenemİyordu Meltem İse Selİmi DiŞarida GÖrdÜĞÜnde Suratina Bİle Bakmiyordu

BİrgÜn Selİm ArkadaŞlariyla Bİr Çay BahÇesİnde BuluŞup Erkek ErkeĞe Muhabbete DalmiŞlardi Bİrden Çay BahÇesİne Gİren Bİr Çİft Selİm In Dİkkatİnİ ÇekmİŞtİ Bİrde DÖnÜp Bakinca O ErkeĞİn SarildiĞi Kizin Meltem OlduĞunu GÖrmÜŞtÜ Ve O An Donup KalmiŞti Meltem Selİm I GÖrmÜŞ Ama GÖrmezlİkten GelmİŞtİ Selİm O GÜnden Sonra Kİmselerle KonuŞmaz OlmuŞ SusmuŞartik Ne Camdan Melteme BakiyormuŞ Nede DiŞari ÇikiyormuŞ Artik Hayata KÜsmÜŞ Ve Bİr GÜn Selİm Bİr Çocukla Meltem E Bİr Şİİr YollamiŞ Meltem Şİİrİ Alip Okumaya BaŞlamiŞ

-bİr Sabah Sen Uyurken,bİr ÇiĞlik Kopacak

Bu ÇiĞlik Senİ Ve Herkezİ Uyandiracak

Kalkip Nereden Gelİyor Dİye Bakacaksin

BaktiĞinda Bİzİm Evden GeldİĞİnİ Anlayacaksin

Sen Daha ŞaŞkinliĞini Atamadan Bİr Anda

Bİr Sela Sesİ Çinlayacak Bu Şehrİn Sokaklarinda

TÜm İnsanlar Toplanacak Bİrden Oraya

Benİm ÖldÜĞÜmÜ SÖyleyecekler Sana

İnanmak İstemeyeceksİn Onlara

Sonra KoŞup Geleceksİn Bİzİm Eve

SarmiŞlar Benİ Beyaz Bİr ÇarŞafa

Bİr Hoca Dua Edecek BaŞ Ucumda

Derken Tabuta Koymak İsteyecekler Benİ

Vermemek İÇİn Tutacaksin Beyaz Kefenİmİ

Yalvaran GÖzle Bakacaksin Onlara

Dokunmayin Dİyeceksİn Ne Olur Dokunmayin Ona

Ben Koyarim Onu Tabuta

Ellerİn Varmayacak Benİ Tabuta Koymaya

Mecbur OlduĞunu Anlayacaksin Bİr Anda

Koyacaksin Benİ O Uzun SandiĞa

Ve DÖnÜp Onlara Benİ SevdİĞİnİ SÖyleyeceksİn

Sonra DÖnÜp Bana

İnan Bu SÖzÜm Yalan DeĞİl Dİyeceksİn

Sarilip Tabutuma Bİr OffÇekeceksİn

İŞte O An Benİm GÜnlerce Gecelerce ÇektİĞİmİ

Sen Bİr Anda Çekeceksİn

GeÇte Olsa Hatani Anlayacaksin

Bİr An Sİyah GÖzlerle Bana Bakacaksin

Bak Sana DÖndÜm Dİye Yalvaracaksin

Mecburen Senİ Sevenİ

Beyaz Kefenİnde Bulacaksin

Ve O GÜnden Sonra İnsanlarin Dİlİnde

GeÇ DÖnen Sevgİlİ Olarak Anilacaksin

Meltem Şİİrİ Tam BİtİrmİŞtİ Kİ Bİrden Bİre Selİm Evİnden Bİr ÇiĞlik Koptu Ve Meltem KoŞturdu O ÇiĞliĞa Ve Selİm In Bİr Jİletle Bİleklerİnİ KestİĞİnİ GÖrdÜ Ve Meltem Şİİrİn Aynisini YaŞadibu Olaydan Sonra Meltem Selİm I Taniyan KİŞİlerİn Dİlİnde GeÇ DÖnen Sevgİlİ Dİye Anildi

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com