![]() |
Birlikte Başlamıştık Hayata Seninle, |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Birlikte Başlamıştık Hayata Seninle,Birlikte Bitireceğiz Ömrü! Birlikte başlamıştık hayata seninle, birlikte yürüdük uzun zaman ![]() Sonra neler oldu? Yollarımız ayrıldı ![]() Ya kalplerimiz? Çok gençtik, çok toyduk, aşkın gücünü bilemedik ![]() Nasıl yürütülür bir ilişki? Nasıl düzeltilir sorunlar? Nasıl korunur yuva? Hiçbirinden haberimiz yoktu ![]() Biz hala birbirimize sevdalıyız çünkü gerçekten doyasıya öptüğümüz ilk dudak birbirimizinkiydi ![]() Çocuktuk daha, bedenlerimizi büyütmüş olsak da! Ben her şeyi ilk seninle yaşadım ![]() O yüzden gözbebeğimsin, değerlimsin ![]() Yukarıda Allah var, ne yalan söyleyeyim; sen hep benim yüreğimdesin ![]() Üstümüzden ne sular geçti kim bilir? Sen kaç kadını dudağından öptün benden sonra? Ben hangi adamların gözlerine aşk dolu baktım? Hiç farkında olmadan yine birbirimizi aradık durduk ![]() Ömür akıp geçti ![]() Yıllarla büyüdük biz de, olgunlaştık ![]() Geriye dönüp bakınca, aslında ne kadar birbirimize ait olduğumuzu anladık ama artık çok geçti ![]() Evliliğimizi, evcilik gibi yaşamıştık ![]() Koruyamadık! Başka yüzükler taktık parmaklarımıza, başka hayatlar kurduk ![]() Yine de kopamadık ![]() Uzaktan uzağa hep bildik nerede olduğumuzu, neler yaptığımızı ![]() Neden? Şimdi ardan geçen yıllar bana şunu öğretti: Biz hala bize aidiz! Hala aynı sevgiyle bakıyor gözlerimiz ve hala eskisi gibi, seviyoruz yüreklerimizi! Ben kenara çekildim bekliyorum ![]() Zaman geçecek, yaş da elbet tükenecek ![]() Birlikte başlamıştık ya hayata, birlikte bitireceğiz ![]() Sevgi dediğin, en çok yaşlılıkta lazım değil mi? Küçük bir sahil kasabasında, bahçesinde renkli çiçekler olan o evde olacağım ![]() Bir akşam vakti, arabanın gürültüsüyle bozulacak sessizlik ![]() Camdan bakacağım ![]() ![]() Far gözümü alacak, o saatte kimin gelmiş olabileceğini düşüneceğim ![]() Omzumda hırkam, kitabımı bırakıp masanın üstüne kapıyı açacağım ![]() Sen ineceksin arabadan ![]() “Ben geldim” diyeceksin ![]() Elinde bir bavul bile olmayacak ![]() Ne varsa her şeyi bırakıp geldiğini göreceğim ![]() Bir gülümseme yerleşecek yüzüme ![]() “Tam kahve yapmak üzereydim” diyeceğim ![]() “Bana da yap” diyeceksin ![]() Hiçbir şey değişmemiş gibi, el ele gireceğiz içeri ![]() Sanki sabah gitmişsin gibi… ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|