![]() |
Asıl Son ... Bu Son ... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Asıl Son ... Bu Son ...Yürüdüğümüz kaldırımlardan geçtiğim, Bağırarak söylediğimiz şarkıları dinlediğim, Seni seviyorum yazdığımız duvara son bakışım ![]() ![]() Oysa ne çok sonlar yaşamıştık beraber ![]() ![]() Hep başlangıcı olan sonlardı ![]() ![]() Aslında tekrar başlattığımız aşkımız değil tükenişliğimiz başlangıcı olmuş ![]() ![]() Bilsen ne kadar iyi anlıyorum artık bunu ![]() ![]() Senelerce bu bitiş için mi sevmiştim seni ![]() ![]() Bilsem böylesine adar mıydım sana kendimi ![]() ![]() ![]() Gidiyor musun deme bana ![]() ![]() Sende bittiğimi anladığım gün gitmem gerekirdi aslında ![]() ![]() ![]() Bugüne kadar nasıl buralarda kaldım nasıl sabrettim bilmiyorum ![]() ![]() Artık camdan her baktığımda acaba görür müyüm diye düşünüp içim acımıycak ![]() ![]() ![]() Önünden geçerken gördüğüm her cafede izin olmayacak ![]() ![]() Burada böyle demişti deyip kendi aptallığıma yakınmayacağım ![]() ![]() ![]() Beni sevdiğin yalanına keşke daha fazla inanabilseydim ![]() ![]() ![]() Sana hoşçakal diyorum duymasan da ![]() ![]() ![]() Bu son o sonlardan değil sevgili ![]() ![]() Bu çok başka ![]() ![]() Yüreğinden olduğu gibi bu şehirden de gittiğimi öğrenince anlayacaksın gerçek SON'u ![]() ![]() ![]() Verdiğin tüm yaralara rağmen yüreğimde kalan sağlam yanımla iyi bak diyorum kendine ![]() ![]() ![]() Çünkü bu hasarlı yürek nereye gidersem gideyim hep sende ![]() ![]() ![]() Bilmesende ![]() ![]() ![]() "Vakit tamam" Seni terk ediyorum ![]() ![]() ![]() Bütün alışkanlıklarımdan öteye ![]() ![]() ![]() Yorumsuz bir hayatı seçiyorum ![]() ![]() ![]() Doymadım inan kanmadım sevgiye!!! Hoşçakal canımın içi ![]() ![]() ![]() "HOŞÇAKAL" |
![]() |
![]() |
|