![]() |
Tek Sucum Ölümüne Sevmekti |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tek Sucum Ölümüne Sevmekti![]() akin aklima gelme çünkİ ben yokum artik sana sımsıkı sarılmak istiyordum ![]() ![]() ![]() ah bir görsem, bitirsem içimdeki özlemini bu kadar zor gelmeyecekti senden, sevginden vazgeçmek ![]() ![]() ![]() nasıl olsa alışkınım ya seni görmemeye, galiba böyle de başarabilirim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() " neler yazmak istiyorum sana bir bilsen, tek yapabildiğim yazmak olduğundan yine yazıyorum işte! seni daha önce de yazmıştım ama bu kez bir daha yazmamak üzere, seni beynimde, içimde bitirerek yazıyorum, yada bitirmek isteyerek ![]() ![]() ![]() ne kadar sürer bilmiyorum ama ben senden, sevginden vazgeçmek istiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "yağmurda aşk başkadır" diyenlere gülüyordum ama bende yağmurda üşüyen ellerini severek başladım seni sevmeye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ben senden vazgeçmek istiyorum! herkes gibi biri olmanı yada hiç kimse olmanı istiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bu yüzden yalnızlıklarım, ağlamalarım, özlemlerim canını hiç acıtmadı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sana sımsıkı sarılmak istiyordum, kokunu içime yıllarca bana yetecek kadar çekerek, sana sımsıkı sarılmak istiyordum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tek Sucum Ölümüne Sevmektiİçimizdeki boşluğa sığdıramadığımız bir şeyler olunca söz söylemek ne kadar zor oluyormuş ![]() ![]() ![]() hani hayatın nefesleri tıkadığı hüzünleri damlalara bulayıp gönül hanelerine yağdırdığı anlardayım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sevgi insana ne çok şey öğretiyor, severken ve kaybederken sevileni kaybetmenin ne kadar zor ve acısına katlanmanın çok güç olduğunu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tek Sucum Ölümüne Sevmektisensİz olamam !!!çarem!!! beni yine terk ettin yine yalnızlığa yittin ben seni deliler gibi sevdim bumuydu senin sevgin beni yine hayata düşman ettin sen her gittiğinde bekledim döneceğini bildiğim için kimseyi sevmedim bana senden sonrası olmucak be kalpsizim bekleme desende yine beklerim sen sebebim olmak istemedin ya keşke olmasaydın sadece sebebim değil hayatımda hiç olmasaydın kaderimsin dedim benim ellere gitmeme izin verdin bu kadarmıydı senin sevgin benim hayatımı mahvettin önce allah’tı sonra sen, gereğinden fazla bağlandım ben sevdiğim için bırakıldım bağlandığım için yalnız kaldım senin sevgin yalan çünkü sen yalansın hayat gibi yalan yalan gibi acısın kalbimi sana açtım hayatımı yoluna adadım gözlerim sende kalsın ben senden başkasına bakamam dön yarim gel bana bedenim üşüyor sensiz burada nefesim daralıyor ruhum bedenimden ayrılıyor yaşayamıyorum kalbimsiz getir bana kalbimi,ver bana kendimi sevdiğimsin,herşeyimsin sen benden asla gidemezsin bu bedenden bu can giderde bu candan sen yine gidemezsin sakın bitti dediğinde biter sanma unut dediğinde unuturum sanma bu can için,bu kalb için bu beden için bu ben için sadece sensin sakın unutma kendimi unuturumda seni unutmam hayattan vazgeçerimde senden geçmem ölüme giderim senden gitmem ruhumu toprağa veririm kalbimi kimseye vermem gelbana dön sensİz olamam çarem |
![]() |
![]() |
|