![]() |
Unutmaya Çeyrek Kala.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Unutmaya Çeyrek Kala..Unutmanın kıyısındayım seni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Söylenmemiş ne kadar söz varsa yasaklandı artık ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Seni hatırlatan ne varsa bir bir kaldırıldı ortalıktan ![]() ![]() ![]() ![]() Hani derdin ya unut beni az kaldı isteğini yerine getirmeye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Biri varmış dediler hayatında hatta dünde başka biri ile daha görmüşler seni bir yerlerde ve aslında aklındaki kişide bir başkasıymış sen ne istediğini bilmeden yürekten yüreğe dolaşırmışsın ![]() ![]() Bir sözün daha geldi aklıma ben sana layık değilim senin için doğru kişi değilim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir sevgi vermiştim dünyana senin yürüdüğün karanlık yolları aydınlatsın diye şimdi o sevgi ışığımı da aldım yolundan ister karanlıkta yürü ister loş ışıkta ![]() ![]() Ben artık kendi masalıma dönüyorum seni yalan dünyanda yalan sevgililerine terk ediyorum ![]() ![]() Ben şimdilerde seni unutuyorum seni sevmekten değil senden vazgeçiyorum ![]() SEN SENİN GİBİLERE LAYIKSIN YALANCILARA ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|