![]() |
Saat Aşk(İ) Üç Geçiyor Ve Sen Uyuyorsun... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Saat Aşk(İ) Üç Geçiyor Ve Sen Uyuyorsun...Israrla yazılan bir hikayenin kahramanı olmak isterken ağzımdan dökülen sözcükler yüzünden seni daha çok kahramansızlığa itiyordum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Saat aşk(ı) üç geçiyor ve sen uyuyorsun ![]() ![]() ![]() Eskiden kalma bebeğimi elime her alışımda etrafa savrulan küçük bir kız kalıyor aklımda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Saat aşk(ı) üç geçiyor ve sen uyuyorsun ![]() ![]() ![]() Mahkeme yargılıyor beni hakim ısrarla neden diye soruyor?Zaten nedenlerde koybolan ben yoruluyorum sözcüklerden ve senli sözcüklerden sıkıldığım için kendime şaşırıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Saat aşk(ı) üç geçiyor ve ben gidiyorum ![]() ![]() ![]() Senli sözcüklerde beni bulduğumda terk etmiştim seni senden öte bir ben kalmıştı geriye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Saat durmuş çünkü gitmişiz kahramansızlığımıza yanarak ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|