|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
hoş gelmiştin, hoşca çık, kalbime |
![]() |
&Quot;Hoş Gelmiştin&Quot; Kalbime, &Quot;Hoşca Çık..&Quot; |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() &Quot;Hoş Gelmiştin&Quot; Kalbime, &Quot;Hoşca Çık..&Quot;Dilin söylemesede gözlerin ‘’ayrılık’’ diyor ![]() ![]() ![]() Neyi saklayabildin ki benden bunu saklıyorsun? Hadi gel kendine dön özüne ![]() ![]() ![]() Yine seni şaşırtmayacagım yine gidiyorum de ![]() ![]() ![]() İki yıl önce ‘’Hoşgel miştin’’ kalbime "Hoşca Çık ![]() ![]() Susman ne ifade ediyor bilmiyorum ![]() ![]() Sessizce beni incitmeden gideceginimi zannediyorsun? ‘’Yanılıyorsun!‘’ İçimde kopan fırtınaların farkında degilsin ![]() ![]() ![]() Duymuyorsun tabi sessiz çıglıklarımı ![]() ![]() ‘’Gitme’’ diye haykırışlarımı ![]() ![]() ![]() Konuş lütfen! Bir şey söyle ![]() ![]() Sevmedim seni de başkası var de yeter ki bir şey söyle ![]() ![]() ![]() Böyle sonlara alışkın degil yüregim ![]() ![]() ![]() İki yıl önce ‘’Hoş gelmiştin’’ kalbime ne olur "hoşça çık ![]() ![]() Sana göre sessiz sedasız bir terkediş bu ![]() ![]() ![]() Bakma suskunluguma ![]() ![]() Ardından söyleyecek sözmü bıraktın bana? Birlikte yaşadıgımız aşkı geçirdigimiz yılları tek başına bitiriyosun ![]() ![]() ![]() Hayranım bu cesaretine! Bana düşense ‘’Zoraki kabullenmeler…’’ ‘’Mecburi susmalar…’’ İki yıl önce ‘’Hoş gelmiştin’’ kalbime Topla hayal kırıklarımı sil bedenimden izlerini … "Hoşca Çık ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|