Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
askima, senelik

+ 5 Senelik Askima :(

Eski 10-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

+ 5 Senelik Askima :(

neden böyle olduk? Sakin bakma bana sakin bakma gözlerime haketmiyorsun cünkü

neden böyle oldu,bence bu oynadigimiz küçük bi oyunduönceden planlanmis,mutsuzluk oyunu,inan tatlim artik mecalim yok peS ediyorum artik düsünüyorum da sanirim tatli bi oyundu bizim askimiz tatli bi oyundu bu oynanan kalplerimizi yaralayanne haddimizebiz bastan hata yaptik

biliyorum suan pismansiz deliler gibi,eskiden oldugu gibi giden sen bekleyen benamaa artik bekledigin tablo yok bu oyunu artik ben yönetiyorum!

YALVAR YAKAR;belki ozamn sana ümit verebilirim ama bos ümitler menfaatci ümitlersen istedin bunu gel istersen bana,her zamn ki gibi açarim kollarimi sana ama artik askla deil sadece oynarim senle,yoo yanlis anlama,kendim icin deil;bi zamnlar her gece yastigima akan gözyaslarim için,beni böylesine çileden çikarttigin için,beni 5 paralik insanlarin sigara küllerinde harcadigin,kalbimi öylece yaralayip bu asik rolunü böylesine mükemmel oynadigin icin,karsima cikan dürüst insanlari sen varsin diye teptigim için,aldatilmaya gözyumdugum icin!!! ama neyse büyüklük bende kalsin biliyormusun artik senden öylesine nefret ediyorum ki bana verdigin bunca aci artik canimi acitmiyor,artik onlari gurur göstergesi gibi kalbimde tasimiyorumnefretim var artik onunla tanis!eger bana geri donuceksen artik askimin yerine seni o karsilayacakartik geride biraktigin 'sana asik' bi ben yokumne mutlu ki artik çevremde senin gibiler yok,gerçek aski tanidim,dürüstlügü tanidim,mutlu olmak için onca ugras vermeyievt bunca zaman aradan sonra mantigim geri gelmisti,ne aptalmisim onun yoklugundailk isim seni aklimdan cikarmak oldu bunun içinde nefretime tesekkür etmem lazim,kalbim tüm bunlara ragmen suskun kaldi tabi bunca aptalligin suçlusu oydu!Ama artik oda hatasini kabullenmisti!ben'le,'kendim'le tanismak ne güzelmis artik beni çevreleyen,sahte yüzlerle inandiran biri yokbelki de bende ki bu denli degisimi görmen için senin bana yillardir yaptigini bi kez ben yapicam;kendime sahte yüzle kaplayacam,merak etme bunu büyük bi gururla tasirim suratimdasonrada senin yavas yavas çöküsünü izleyecemartik rolleri deistik artik mutluyum ve SENI SEVMIYORUMne ya****** ki bunu sende biliyosun mutluyum cok mutluyum senin yokluugunda kendimi buldum!artik onla basbasayimikimiz;ben ve kendim artik dogru yoldayiz sonsuzluga uzanan yolda sen yoksunbelki de senin yaptigin alçakligi ben yapmamaliyim,bunu kendime yakistiramamyooo asla sen olamamevet karar verdim ben bu serefsizligi yapamam

SENI KENDI CEHENNEMINDE BIRAKIYORUM! cennetime ugrama sakin

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com