![]() |
Sevmek Bana Yaramıyor Anne |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sevmek Bana Yaramıyor AnneBütün vitaminlerimi aldım söylediğin gibi; A-vitamini B-vitamini C-vitamini ![]() ![]() ![]() Senin sevdiğin gibi topladım saçlarımı ![]() Aynaya baktığımda ağlamamaya çalıştım ![]() Ama olmadı ![]() ![]() ![]() Her günkü gibi bugün de hayatın yan etkileri devam etti üzerimde ![]() ![]() Bir elimde özlemlerim bir elimde yitirdiklerimin enkazları ![]() ![]() ![]() Sabun köpüğü gibi kayıp gitti avuçlarımdan sevinçlerim ![]() Yine başaramadım anne ![]() Yine sevmek boğazımda düğümlendi ![]() ![]() ![]() Ne yaptımsa gideremedim acısını ![]() ![]() ![]() Sadece bir gün istemiştim ![]() ![]() ![]() Mutlu olmak için bir gün çok muydu sence? Bir kelebeğin ömrü kadar kısa sürsede inadına yaşamak istemiştim ![]() Oysa ne büyük bir özlemle kucaklamıştım beklemeyi bile onunla sevmiştim ![]() Şimdi yarım kalmışlıkların gölgesinde ince ince sızlıyor içim ![]() ![]() ![]() Benim mutluluklarım camdan ![]() ![]() En ufak bir esintide parçalanıyor ![]() Kırıkları yüreğimi kanatıyor ![]() Bana mutlu olmak yaramıyor anne ![]() ![]() ![]() Bir mezar taşı kadar soğuk bedenim ![]() ![]() ![]() İçimde kasırgalar fırtınalar kopuyor ![]() Daha ne kadar dayanabilirim sence ![]() Senin ördüğün hırka var üzerimde ![]() Hep sıcak tutar demiştin verirken gülümseyerek ![]() ![]() ![]() Yüreğim üşüyor ısıtamıyorum ![]() ![]() ![]() Sevmek bana yaramıyor anne ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|