![]() |
Hiçbirşeyim Olmak Mı Kaderin..! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hiçbirşeyim Olmak Mı Kaderin..!Anlamsız bir gece?? Zihnimde karasinek düşünceler? ![]() ![]() Dokunsam damla damla inecek yıldızlar gözlerimden? ![]() Anlam/sızım? ![]() ![]() Neden? Sarıp sarmalıyorum düş/müş/lerimi ![]() Kanayan dizlerime dokuncak şefkatli bir el yok? ![]() ![]() ![]() Şimdi bu yokluk?? Şimdi bu içimi dolduran ağıt? ![]() Engelleyemediğim bir hırçınlık içimde? ![]() Patlamaya hazır yüreğim? ![]() Dokunmayın bana? ![]() Geceme dokunmayın? ![]() Uçuşup gitsin zihnimdeki olmazlar ![]() Bahara dönsün kışım,ölümden dönsün yüzüm,olmazlara küssün sözüm? ![]() ![]() Gece! Şimdi neyi nereye saklarım ben! Gece! Dört bir yanımdan saldırıyor? ![]() ![]() ![]() Gece! Bu yokluğun,bu yoksunluğun tek şahidi? ![]() Gece! Karabasan gibi çöküyor üstüme ve gün doğmuyor gecelerime?karanlık,kapkara bir karanlık göğ(s)ümde? ![]() ![]() Şimdi bu yokluk? ![]() ![]() Bitmeyecek! Anlamını yitirdi direnişim? Ağır ödeştik hayatla? ![]() ![]() Gece! Son/uç/suz?? Kanlı kanatlarımdan bir çift yastık?? Bir çift gözün hayaline dalmış kirpiği kirpiğine değmemiş bir çift göz?? Ve kapkaranlık gök/yüzünden bir yorgan? ![]() ![]() Ve sen? ![]() ![]() Sevdiğim? ![]() ![]() Hiçbir şeyim olmak mı kaderin? ALınTıdır ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|