|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
arkasına, aşk, bakmadan, düşendir, gidenin, yakasından |
![]() |
Aşk, Arkasına Bakmadan Gidenin Yakasından Düşendir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aşk, Arkasına Bakmadan Gidenin Yakasından DüşendirAşk, arkasına bakmadan gidenin yakasından düşendir Gitmeseydin; dağılırdı kucağında uyuyan zaman, dağılırdı tüm doğru bildiklerim ![]() ![]() Sen,rüzgar olup saçlarıma değen… Sen,keskin dillerim, Sen,etle tırnak kadar gerçek, Ve,gözlerin kadar oynak bir geçmişsin ![]() Kimi kandırmanın peşindesin deniz yeşili bir yalana sırtını dayayıp ta,kime dar olmanın derdindesin? Git demedim,kal demek kadar ağır bir hülyanın kapısında ağlarken usulca ![]() ![]() Ne çok ayak izin var kumsallarda,nasıl bir iştahın var senin ![]() ![]() ![]() Hani demiştin ya,bu son baharıdır hikayemizin,son türküsü ayrılığın ![]() ![]() ![]() İnsan gönüllüce kanar sonunda,bile isteye ateşe pervane yüreğini sever okşar,yaralarını sarmaktansa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aşk düştü yakandan yârim… Aşk,seni tarif etmekten azad etti kendini ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dilimin dönmediği kadar suskunum sana ![]() ![]() ![]() Yol ağzında duruyorum ve sesimin avazından birer birer döküyorum delillerini bırakıp gitmelerin ![]() ![]() Aynı yol ağzında haramilerin kınından çekilmiş bir yanlışlık değil miydi gördüklerim daha demin? Her defasında usanmadan yeni bir damar bulmuyormuydu kendine aşk akacak ve ben,hep harikulade kıvrımlarında dört nala… Yâr ! ![]() ![]() ![]() Sıradaki düşe çevirdin ya gözlerini Katline karar kıldıklarından çekip aldığım hiç yoktan Dünya yansa uyanmazdın hani “elma”dediğim rüyalardan, Çık artık sana dillenmeyen masallardan ![]() Nur Zelal |
![]() |
![]() |
|