![]() |
Adını Sen Koy - Sevdam |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Adını Sen Koy - SevdamMerhaba İlk kitabımın bazı bölümlerini yolluyorum ![]() Konu: sevdam, hayata bağlanma nedenim; MELEĞİM? İnsanoğlu diyor düşünmeye başlıyorum ![]() ![]() Belki insan olmazdı, dünya ve hayat olmazdı ama şunu iyi biliyorum ki sana olan aşkım evrenin ıssız bir köşesinde , ruhların ağlayıp çaresizliğine güldüğü bir köşesinde ,herkesten ayrı ben seni yaşardım ![]() ![]() Kaderimiz belki farklı yazılacaktı sen Paris'in Cumhuriyet Caddesi'nde İnternational Hospital'da dünyaya gelecek soylu bir ailenin yine en temiz ve en güzel kızı olacaktın ![]() Bense Amazonlarda günde yılan ve timsahlara birkaç canın verildiği otçul bir kabilede( söylemek istemiyorum ama) bir hayvan gibi dünyaya gelecektim ![]() ![]() Aşk denilen o büyülü iksiri koklayacak timsahlarla kardeş olup, yılanlara yol sorarak seni bulacaktım ![]() ![]() Ama bunlar olmadı Adem babamız elmayı yedi ![]() ![]() ![]() ![]() İyiki varsın bitanecik Meleğim! Bu köhne evden çıkma zamanı , bülbüllerin ağlayarak aşkını anlatmaya başladığı , güllerin dikenleri anladığı , insanların odalarından ,kafeslerinden çıkma zamanı ; yani bahar zamanı? Bir ilkbahar yağmurunun verdiği neşe ile merhaba dedim sana ![]() Yağmurlarla geliyor sen kokan topraklarda yaşıyordum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gözlerimden akan damlalar artık yaş değil, nisan yağmurlarıyla gönderdiğin aşk damlacıkları ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İnsanlardan kaçmaya başlıyorum bir sokaktan diğerine , diğerinden ötekine ![]() ![]() Kızıyor ama isyan edemiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Tek işçisi ben tek yolcusu sen olan? İyi yolculuklar Meleğim? |
![]() |
![]() |
|