![]() |
Onsuz Ellerim Buz... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Onsuz Ellerim Buz...Git Rüzgar,Al Getir Onu ![]() ![]() ![]() bazen içine attıkları kemiriyor insanı ![]() ya hayatına hiç almayacaksın ya da sildin mi zerre kadar iz bırakmayacaksın ![]() yoksa gecenin bir yarısı öyle bir sızlatır ki içini dünya başına döner ![]() yine hüzün uğradı geceye ![]() sabah gittikçe uzaklaşıyor benden ![]() ![]() yalnızlık ağızda çoğalan tatsız lokma, ne yutabiliyorum ne de atabiliyorum ![]() adı hasret, sızısı sonsuz, yatağım onsuz ![]() ![]() ![]() titrek bir iç çekişi hakim bedenime, onsuz olmayacak biliyorum ![]() duvarlar üzerime geliyor, daralıyor ruhum ![]() ![]() gözlerimi kapatmak geçiyor içimden sonsuz bir uykuya, uyumak , uyumak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ne güzel bir vuslat demi ölüm denen meçhul son ![]() ama biliyorum ki her iki dünyada da olmayacak yanımda ![]() hey gidi hırçın rüzgar neden bu kadar acımasızca vuruyorsun pencereme ![]() ![]() oysa benim gözlerim sende değil, hep aralık bıraktıgım kapımda ![]() o gelecek, gıcırdatarak silecek ölüm sessizliğini odamdan ![]() çek git şimdi , dövünme deli deli, insafsızca vurma kendini oradan oraya ![]() ![]() ![]() ![]() gizli bir mektup sıkıştrayım cebine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yatağım onsuz , gece sonsuz ![]() ![]() ![]() silahım kurşunsuz, sobam odunsuz ![]() ![]() ![]() git rüzgar, al gel onu ![]() ![]() ![]() onsuz ellerim buz ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|