Sana Bir Mektup | 

| 

| 
		#1 | 
| 

Prof. Dr. Sinsi

| 

Sana Bir MektupSana bir mektup yazdım dun gece tum hisselerimle dolu bir mektup ve akarken yaşlar gözümden zarfa soktum   sonra onu yatağımın altına ve öylece uyumusum ![]()   mektubumda ne kadar özlediğimi yazmıstım seni bir nasılsın a hasret dil neler diyebilirdi ki en cok ![]()   icimden herseyi yazmak gecti bir an ama sonunu dusundukce vazgectim bu yalandan unutmussundur diye o cogu yasanılan seyleri ![]()  sahi unuttun mu acaba ne kadar mutlu oldugun o gunleri ne kadar severdin sen anları hep böyle sürsün hayat derdin ama yine sendin sıkılan ve oyun bozanlık yapan ![]()   neyse acmıcam artık eski konuları cunku sen kapatıcak kadar gucluysen anıları ben senden kalan hatıraları değil kapatıcak unutacak kadar gucluyum zor olsada yapabilecegimi sen benden iyi biliyosun ![]()   mektubu aldım kalkınca büyük endise icinde cunku postacının gelmesi yakın o gelmeden koymalıyım onu kutusuna birden kostum bir kalem almaya ve , aman Allahım dedim adres yok !!!!!!!!!! nereye gidebilir ki bu halde bir mektup bana geri dönmek dısında ![]()   sen benim yasadıklarımı bilmiyordun ben de senin adresini bilsem diyorum yollayabilir miydim sanırım bunu da bilmiyorum yada sen bilsen yasadıklarımı mektup göndermeden davetsiz gelir miydin geriye ![]() ![]() mektup elimde yaslar yüzümde kalem masada huzunlerim bende kala kaldı ![]() ![]()   
 | 

| 
| 
		 |