|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
duası, efendimizin, peygamber, sabır, sav, taif’de, yaptığı |
![]() |
Peygamber Efendimizin (Sav) Taif’De Yaptığı Sabır Duası |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Peygamber Efendimizin (Sav) Taif’De Yaptığı Sabır DuasıPeygamber Efendimizin (sav) Taif’de Yaptığı Sabır Duası Hakkında Peygamber Efendimizin (sav) Taif’de Yaptığı Sabır Duası Peygamber Efendimizin (sav) Taif’de yaptigi sabir duasi: Allah’im ! kuvvetimin tükendigini Sana arzediyorum ![]() ![]() ![]() gücümün azaldigini, insanlarin gözünde küçük düstügümü Sana sikayet ediyorum ![]() ![]() ![]() Ey Merhametlilerin En Merhametlisi ![]() ![]() Sensin ezilmislerin Rabbi ![]() ![]() Sensin benim Rabbim ![]() ![]() beni kimlerin eline biraktin_? bana gaddarlik yapan yabancilarin eline mi_? yoksa, davami ipotek edecek bir düsmana mi_? eger Sen bana gücenmedinse, kesinlikle bunlara aldirmiyorum ![]() ![]() ![]() lakin iyiligin beni rahatlatacaktir ![]() ![]() ![]() Senin nuruna siginirim; karanliklari aydinlatan nuruna, dünya ve ahiretimi kurtaracak nuruna ![]() ![]() ![]() gelecek gazabin, bana ulasacak öfkenden kaçip kurtulacak bir siginak ariyorum ![]() ![]() ![]() Sana sigindim, yeter ki razi ol ![]() ![]() ![]() güç ve kuvvet Sendendir, yalniz Senden ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|