Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Genel Konular > Dualar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dua, efendiden, hoca, mfgülen

M.F.Gülen Hoca Efendiden Bir Dua

Eski 10-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

M.F.Gülen Hoca Efendiden Bir Dua

MFGülen Hoca Efendiden Bir Dua
Hakkında MFGülen Hoca Efendiden Bir Dua

Gönlümü dua etme ihtiyaç ve istiyakiyla donatan Rabb-i Rahim’e kendisine yapilan münacâtlarin harfleri adedince hamd ü senâ ediyor, tazarru ve niyaz âdâbini talim buyuran Rehber-i Ekmel Efendimiz’e, mübarek hanesinin seçkin fertlerine ve Ashab-i güzînine agzi duali kullarin nefesleri sayisinca salât ü selam gönderiyor; Sefkat Peygamberi’nin hak nezdindeki kiymetini sefaatçi edinen bir merhamet dilencisi olarak bir kere daha Cevâd ü Kerîm’in dergahina el açiyorum:
Allahim nice ümit ve emellerimi gerçeklestirdin, onca beklenti ve taleplerime cevap verdin beni kaç kere sevdigin ve hosnut oldugun islere muvaffak eyledin hastaliklarima sifa lutfettin ve bendeni hasimlarinin ellerine ve dillerine düsürmedin Ey bu lütf u ihsanlarda bulunmasa bile, Zati itibariyla bütün hamd ve senâlar hakki olan Meskûr u Mahmud, sükürler olsun Sana
Allahim, i’tikad, söz ve amel bakimindan sanina lâyik olmayan her türlü kusurdan Zatini yüce tutma ve Sana layik olan sifatlari da isbat etme adina dile getirilen sözlerin en güzelleriyle, renk renk, desen desen tesbîh ü takdîs ifadeleriyle Seni anmak istiyorum Sirf Senin hosnutlugunu gözeterek ve rizana ermis bir kul olma ümidi besleyerek Seni tesbîh ü takdîs etmeyi arzuluyorum Bu talebimi gerçeklestirmeyi nasip eyle Allahim, beni bu devletten mahrum kilma, rahmetine açilan ellerimi bos koyma Bendeni, hatalarini itiraf edip pismanlikla kivranan, herhangi bir inhiraftan sonra yeniden toparlanip dergahina yönelen, büyük-küçük her gaflet karsisinda himmet kanatlarini açip Senin inâyetine siginan “tevvâbîn” unvanli kullarinin arasina kat Bu perisan kulunu bilhassa seher vakitlerinde istigfara sarilarak Senin magfiretini dileyen Hak erlerinin safina dahil et; beni günahlardan, ayiplardan, isyanlardan, kusurlardan ve hakka muhalefet etme tehlikelerinden arindir
Ey kendisinden istekte bulunulanlarin en cömerdi ve ey talepleri yerine getirenlerin en hayirlisi Yüce Rabbim! Bilerek ya da bilmeyerek isledigim günahlardan dolayi beni yarligamani ve hususi himayene, ilahî riâyetine almani diliyorum Sana karsi her an kulluk suuruyla yasayabilmenin kapisini ve ihsan sirrini benim için aç; beni peygamberlerin, siddîklarin, sehitlerin ve sâir sâlih kullarin yoluna hidayet eyle
Efendiler Efendisi’ne, O’nun nezih aile fertlerine ve seçkin arkadaslarina salât ü selam ederek bunlari Senden dileniyorum, Rabbim!

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com