Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Genel Konular > Dualar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
arşivi, dua, rabbi

Ya Rabbi Dua Arşivi

Eski 10-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ya Rabbi Dua Arşivi

Ya Rabbi Dua Arşivi
Hakkında Ya Rabbi Dua Arşivi

Ya Rabbi! Ya Rabbi Dua Arşivi
Eger imanima bir süphe girmis ben de ondan tövbe etmemissem ihlasla derim ki : ALLAH'tan baska yaratici yok, Hz Muhammed (sallALLAHu aleyhi ve sellem) ALLAH'in Resulüdür

Ya Rabbi!
Eger bilmeden Müslümanligima küfür karistirmissam, derim ki: ALLAH birdir, Hz Muhammed (sallALLAHu aleyhi ve sellem) ALLAH'in Resulüdür

Ya Rabbi!
Eger ALLAH'i birlememe sirk girmisse, ben de bunun farkinda degilsem ihlasla derim ki: ALLAH'tan baska ilah yoktur, Hz Muhammed (sallALLAHu aleyhi ve sellem) ALLAH'in Resulüdür

Ya Rabbi!
Eger bilmeden seni tanimamda yanlisim varsa derim ki: ALLAH'tan baska ilah yoktur, Hz Muhammed (sallALLAHu aleyhi ve sellem) ALLAH'in Resulüdür

Ya Rabbi!
Eger bilmeden amelime riya ve kendimi begenme duygulari karismissa derim ki: ALLAH'tan baska ilah yoktur, Hz Muhammed (sallALLAHu aleyhi ve sellem) ALLAH'in Resulüdür

Ya Rabbi!
Eger farkinda olmadan kalbime küçük ve büyük günahlarin fitnesi girmisse derim ki: ALLAH bir, Hz Muhammed (sallALLAHu aleyhi ve sellem) ALLAH'in Resulüdür

Ya Rabbi!
Imanimi gönülden tazeleyerek, ihlasla derim ki: ALLAH'tan baska ilah yoktur, Hz Muhammed (sallALLAHu aleyhi ve sellem) ALLAH'in Resulüdür
Ey diri olan!
Ey ebedi var olan!
Ey izzet ve ikram sahibi olan!
Ey gücün, serefin ve büyüklügün sahibi olan ALLAH'im!
Halimi düzelt, islerimi güzellestir, beni bela ve fakirligin acilarindan koru, düsmanlarin serrinden, seytanin aldatmasindan, nefsin arzularindan, saptiranlarin saptirmasindan beni koru ey Rabbim!

Ya Rabbi!
Beni çok ibadet eden salihlerden ve sükreden zenginlerden eyle… dini ve dünyevi bütün islerimi düzene koy Hayirli nimetlerimi sonuna erdir

Ya Rabbi!
Ömrümün son zamanlarinda, ölüm aninda kalbimi ve dilimi imanla doldur Bana son anda; sehadet ederim ki, ALLAH birdir ve yine sehadet ederim ki, Hz Muhammed (sallALLAHu aleyhi ve sellem) O'nun elçisidir demeyi nasip et Amin

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com