Korkuyorum - Seni Sen Olmiyacağından Korkuyorum |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Korkuyorum - Seni Sen Olmiyacağından KorkuyorumKorkuyorum - Seni sen olmiyacağından Korkuyorum Hakkında Korkuyorum - Seni sen olmiyacağından Korkuyorum Korkuyorum - Seni sen olmiyacağından Korkuyorum Korkuyorum Seni bulamamaktan,buldugumu sanmaktan,bulup da Kaçirmaktan,bulduktan sonra hakkiyla yasamamaktan korkuyorum Bulmayi arzulamak ne kadar karsi konulmaz,bulmak ne kadar uzak Bulma yi umut etmekse;hayat kaynagim,dayanagim,varligim Sana kavusmak ne kadar var olmak sa benim için,seni kaybetme korkusu o kadar yok olmak Ne varligimdan eminim ne de yok oldugumdan Bu masalin sonu nerede nasil biter murada erer miyim bilmiyorum Sevgili içimde gamli bir sonbahar ezgisi Hasretim daglarca omzumda Hasretim,agzimdan alevler saçan ejderha Ah,bu ince sizi! Ah , bu sebepsiz hüzün Ah,tüm ayriliklarin acisini yüregime tasiyan , adini bir türlü koyamadigim kara sevda Aglamak,kelimelerin ardina siginmak,çözüm degil Sevgili, Kalbime baktim minicik bir fincan, senin askin sonu olmayan engin bir deniz,uçsuz bucaksiz umman Fincan denize müstak ummana sevdali Askin,yarali kalbime sifa Askin çok agir ![]() Kalbim su haliyle bu yükü kaldiracak kalp degil Bana senin yükünü,hakkiyla tasiyacak kalp ihsan eyle (Amin) |
|
|
|