|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
duaları, nelerdir, peygamber, peygamberlerin |
![]() |
Peygamber Duaları Nelerdir , Peygamberlerin Duaları |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Peygamber Duaları Nelerdir , Peygamberlerin DualarıPeygamber duaları nelerdir , peygamberlerin duaları Hakkında Peygamber duaları nelerdir , peygamberlerin duaları Peygamber duaları nelerdir , peygamberlerin duaları Hz ![]() ![]() ![]() Hz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hz ![]() ![]() ![]() Hz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hz ![]() ![]() ![]() ![]() Hz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hz ![]() ![]() ![]() Hz ![]() ![]() Hz ![]() ![]() ![]() Hz ![]() ![]() Hz ![]() ![]() ![]() ![]() Hz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() “-De ki: Ey mülkün sahibi olan Allah’ım, dilediğine mülk verir, dilediğinden çeker alırsın, dilediğini aziz eder, dilediğin, zelil kılarsın ![]() ![]() ![]() -Bir iş veya yere sıdk ile girmek ve çıkmak için de ki; “Ya Rabbi sıdk ile beni girdir ve sıdk ile beni çıkar ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Peygamber Duaları Nelerdir , Peygamberlerin Duaları |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Peygamber Duaları Nelerdir , Peygamberlerin DualarıPeygamberlerin Duası Hz ![]() ![]() ![]() Ey bizim Rabbimiz,kendimize yazık ettik ![]() ![]() Hz ![]() ![]() Ya Rabbi sensin ilah,senden başka yoktur ilah ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hz ![]() ![]() Sübhansın Ya Rabbi,tevbe ettim ![]() ![]() ![]() Hz ![]() ![]() Ya Rabbi beni ve kardeşimi affet ![]() ![]() Hz ![]() ![]() Sensin bizim mevlamız,affet bizi,merhamet eyle ![]() ![]() Hz ![]() ![]() Bize bu dünyada da,ahirettede iyilik nasip et ![]() ![]() Hz ![]() ![]() Ya Rabbi,göğsümü genişlet,işimi kolaylaştır,dilimin bağını çöz ![]() ![]() Hz ![]() ![]() Ya Rabbi ben kendime yazık ettim ![]() ![]() Hz ![]() ![]() Ben,ahirete,hesap gününe inanmayan her kibirli ve zorbadan benim de Rabbim sizin de Rabbiniz olan Allah'a sığınırım ![]() Hz ![]() ![]() Ya Rabbi,beni nefsime öyle hakim kıl ki gerek bana gerek ebeveynime ihsan ettiğin nimetlere şükredeyim ![]() ![]() ![]() Hz ![]() ![]() Ya Rabbi affet beni ve bana,benden sonra hiç kimseye nasip olmayacak bir hakimiyet lutfet ![]() ![]() Hz ![]() ![]() Ya Rabbi,bana senin tarafından tertemiz,hayırlı zürriyet ihsan eyle ![]() ![]() Hz ![]() ![]() ![]() ![]() Ya Rabbi,gireceğim yere dürüst olarak girmemi,çıkacağım yerden de dürüst olarak çıkmamı nasip et ve kendi katından beni destekleyecek kuvvetli bir delil ver bana ![]() Hz ![]() ![]() ![]() ![]() Allah bana yeter ![]() ![]() ![]() ![]() Hz ![]() ![]() ![]() ![]() Allah'ım,ey yerleri ve gökleri yaratan!Ey görünen görünmeyen ne varsa bilen ![]() ![]() ![]() Hz ![]() ![]() ![]() ![]() Ya Rabbi adaletle hükmünü ver ![]() ![]() ![]() ![]() Meleklerin Mü'minlere Duası(MÜ'MİN-7 Ey Ulu Rabbimiz,senin rahmetin ve ilmin her şeyi kuşatmıştır!O halde tevbe edenleri ve senin yoluna tabi olanları mağrifet eyle ve onları o cehennem azabından koru! Hz ![]() ![]() Ya Rabbi,beni,anamı,babamı ve evime mü'min olarak girenleri,erkek ve kadın olarak bütün mü'minleri affeyle ![]() Hz ![]() ![]() Hakkında kesin bilgim olmayan şeyi istemekten sana sığınırım ![]() ![]() Hz ![]() ![]() Ya Rabbi ben mağlubum ![]() ![]() Hz ![]() ![]() Ya Rabbi,neslimden çoğunu namazı devamlı olarak gereğince kılan kullarından eyle ![]() Hz ![]() ![]() Ey Rabbimiz,beni,anamı,babamı ve bütün mü'minleri kıyamet günü affeyle ![]() Hz ![]() ![]() Ya Rabbi bana hikmet ver ve beni salihler arasına dahil eyle ![]() Hz ![]() ![]() Ya Rabbi salih evlatlar lütfet bana ![]() Hz ![]() ![]() Ey Yüce Rabbimiz,yalnız sana güvenip dayandık,sana yöneldik ve sonunda da senin huzuruna varacağız ![]() Hz ![]() ![]() Ey Yüce Rabbimiz,bizi kafirlere deneme konusu kılma,affet bizi ![]() ![]() Hz ![]() ![]() Ya Rabbi,bu müfsitler,bu bozguncular güruhuna karşı bana sen yardım eyle ![]() Hz ![]() ![]() ![]() ![]() EY bizim Kerim Rabbimiz!Yaptığımız bu işi kabul buyur bizden ![]() ![]() Hz ![]() ![]() ![]() ![]() Ey bizim yüce Rabbimiz,bizi,yalnız sana boyun eğen müslüman kıl ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hz ![]() ![]() Sıkıntımı,keder ve hüznümü sadece Allah'a arz ediyorum ![]() Hz ![]() ![]() Ey gökleri ve yerleri yaratan ![]() ![]() Hz ![]() ![]() Ya Rabbi bu dert bana iyice dokundu ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|