Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Genel Konular > Dualar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bereket, duası, kazanç, rızık

Bereket Duası Rızık Duası Kazanç Duası

Eski 10-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bereket Duası Rızık Duası Kazanç Duası

bereket duası rızık duası kazanç duası
Hakkında bereket duası rızık duası kazanç duası

bereket duası rızık duası kazanç duası

Ben yaptim hatta 41 kere okuyamadim ama genede çok etkisini gördüm ve görüyorum

Bu duayi her ayin ilk persembesi veya 2 persembesi gündüz (isteyen sabah namazindan itibaren)

41 kere okuyunOkumadan önce temiz bir kagida yazin öyle okuyunOkuduktan sonra ticarethane

ise ticarethanenin üstüne yoksa cüzdaniniza koyunBen ayrica duanin içine 7 karinca yuvasindan

topladigim topragida duanin içine koydumAllah simdiden kabul etsin

BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM

Küllema dehale aleyha zekeriyyal mihrabe vecede indeha rizgan kale ya meryemü enna

leki haza galet hüve min indillah innallahe yer zügu meyye saü bigayri hisab ve ezzine finnasi bilhacci

yetüke ricalen ve ala külli zamirin yetine min külli feccin amig Allahümme kema ye`tilhacce ila

beytillahi harami ve yezdehimu fihil gavme kema tezdehimunnasü alel hacci libeytikelharami eclibü

ricalü vennisae indi libeyi vessirei biiznike min külli feccin amig inneke ala külli seyin kadir

Allahu la ilahe illahü leyermeanneke ila yevmil kiyameti la raybe fihi ve nu fiha fissuri zalike yevmülveid vecaet külli nefsin meaha saigun ve sehid ve busira lisüleymane cünüdühü minelcinni

velinsi fehumyu zeune Allahümme ene abdüke vebnü abdike eselüke ve etezarau ileyke en

tecmea ibadeke aleyye ve teclibhüm min biladike ve tahsirhüm ileyna hatta testerü bizaati ve yebiu

bilme kasibi inneke ala külli seyin kadirSübhanellezi esra bi abdihi leylem minel mescidil harami

ilel mescidil aksal lezi barekna havlehü linüriyehü min ayatina innehü hüvessemiul basirRabbana inni

eskentün min zürriyeti bi vadin gayrizi zerin inde beytikel muharrami rabbena liyükimussalate fecal

efideten minennasi tehvi ileyhim verzukhüm minessemerati leullehüm yeskürunAllahümme esra biabdike ragbeten ila mekani ve ragbeten muameleti vesessirhüm ileyye ve barik fi ticareti eynema

tekünü ye`ti bikümüllahü cemian innallahe ala külli seyin kadirlevenzelna hazel kurane ala cebilillera

eytehü hasian mütesaddiammin hasyetillah vetilkel emsalü nazribuha linnasi leallehüm yetefekkerun

Hüvallahüllezi lailahe illahu hu alimül gaybi vesse hadeti hüverrahmanürrahim Hüvallahüllezi lailahe

illahü elmelikül kuddüsüs selamül mü`minül müheyminül azizül cebbarül mütekebbirSübhanallahi

amma yüsrikün Hüvallahülhalikül bariül musavvirul lehül esmaül hüsna yüsebbihü lehü mafissemavati

velarzi vehüvel azizül hakimInnema emruhü iza erade seyen eyyugule lehukün feyeküm Fesubhanellezi biyedihi melekütü külli seyivve ileyhi türceun

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com