![]() |
Harika Bir Dua_-Dua Arşivi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Harika Bir Dua_-Dua Arşiviharika bir dua_-dua arşivi Hakkında harika bir dua_-dua arşivi harika bir dua_-dua arşivi İsyanda bırakmadın beni ![]() Bağışla beni Rabbim, tevekkülden başkası gelmiyor elimden ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdi elimden gelenlerin hepsi Senin 'El'inde Göremedim, bağışla beni Rabbim Göremedim,nice ananın karnından nice karanlıklar içinden gün yüzüne çıkardığın bebelerim yüzünü ![]() Unuttum, yüzümdeki tebessümü nice belirsizliklerden alıp da hayat verdiğini ![]() Bilemedim,yüreğimizi yokluğun dehlizlerinden aşırıp aşkın vadisine eriştirdiğini ![]() Göremedim, her sabah yerin sükunetini odamda bir ekmek gibi sımsıcak hazır ettiğini ![]() Bedenimi her an yarattığını, varlığımı her an yokluktan geri getirdiğini göremedim ![]() Göremedim Rabbim bugünü ödünç verdiğini ![]() Göremedim, bağışla beni ![]() ![]() ![]() ![]() Fakat, şimdi gördüklerim körlüğünü göstedi bana ![]() Geç kaldım görmekte ama gördüm ![]() ![]() ![]() Sevinci soğuk topraklarda boğulmuş çocuklar gördümse de, Biliyorum Senin Rahmetin kucağında hepsi ve bitmez sevinçler bağışladın herbirine ![]() Ümitleri amansız sarsıntıyla yıkılan insanlar gördümse de, biliyorum Senin Şefkatinin ikliminde asude ve mutlu herbiri ![]() Bağışla beni Rabbim, unuttum ![]() ![]() ![]() Elimden alınca verdiğini ve yokluğa yuvarlayınca varlığımı, Hatırladım, ama geç hatırladım ![]() ![]() Varlıkta kör oldum, yoklukta gördüm ![]() ![]() Affet beni Rabbim, bari, yoklukta Sana vardım ![]() ![]() Şimdi, bir tevekkül var elimde ![]() ![]() Hatırladım, elimdekiler de, ellerim de Senin El'inde ![]() Şimdi, dua sığıyor sadece avuçlarıma ![]() ![]() Gözlerim müjdeni gözlüyor uzaktan gönlüm hiç bitmez tesellini özlüyor ![]() Sen ki , unutmaktan alıkoydun, isyandan kurtardın beni Rabbim, Şimdi isyandan koru beni ![]() İsyandan koru beni, isyandan koru beni, isyandan koru beni ![]() ![]() ![]() Ve affet ki elimde duadan başkası yok ![]() ![]() Ve anladım ki, Senden başka sığınağım yok ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|