![]() |
Gavsumun Duasını Kabul Eyle Ya Rab |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gavsumun Duasını Kabul Eyle Ya RabGavsumun duasını kabul eyle ya Rab Hakkında Gavsumun duasını kabul eyle ya Rab YARABBI! ben istemesini bilmiyorum gavsumun yapmis oldugu onun senden istediklerini istiyor onun senden kactiklarindan kaciyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1Devamli icki icine 2yasli zina edeni 3günahta devamli israr edeni YARABBI! NE olur bizleri bu kisilerden uzak eyle icki icenlerin bir an evvel hatalarini anlamasini nasip eyle bizleri uzak tut YARAB! evlatlarimizi kötülüklereden yalan söylemekten uzak tut YARAB! Ne olur bizleri kötü cevrelerden uzak tut YARAB! Kkötü arkadslardan uzak tut YARAB! Tövbe etmelerini nasip eyle YARABBI! Senin öyle kullarin varki hani hani tanimazken sen onlara kendini tanittin tövbe edip pisman oldular ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bU duayi belki sizin icten yürekten amin demenizi istedigim icin yaptin olurda RABBIM ! SIZIN güzel kalbiniz temiz saf niyetiniz yüzü suyu hürmetine duami kabul eder ALLAH sizden razi olsun ISLAMIYET yasamak basit olmuyor gercekten cok güzel bir yoldayiz RABBIM ! bizleri bu yoldan ayirmasin yasadilarimizla amel etmeyi ve cevremizde bir katkimiz olur insaalah hem kendimize hemde baskalarina faydali oluruz ![]() |
![]() |
![]() |
|