Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Genel Konular > Dualar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
duasını, eyle, gavsumun, kabul, rab

Gavsumun Duasını Kabul Eyle Ya Rab

Eski 10-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Gavsumun Duasını Kabul Eyle Ya Rab

Gavsumun duasını kabul eyle ya Rab
Hakkında Gavsumun duasını kabul eyle ya Rab

YARABBI! ben istemesini bilmiyorum gavsumun yapmis oldugu onun senden istediklerini istiyor onun senden kactiklarindan kaciyorumYARABBI! BUgün cuma bizim müslümanlarin hayirli günü YARABBI! bizlerin elini bos cevirme ey güzel ALLAH´´IM su gönlüme huzur mutluluk nasip eyleYARABBI! yavrusundan ayrilan anneler nasilda yavrusuna kavusmak icin yanar ugrasir cirpinirlarBir genc kiz yada genc nasil aski sevdigine kavusmak icin ugrasir onu arar onun icin cirpinir onun icin herseyi göze alirYARABBI! banada yavrusundan ayrilmis anneler gibi hasret cekmeyi asiklar gibi askina kavusmak icin ugrasanlar gibi ugras ,güc nasip eyleYARABBI! gavsum sana nasil bir kalplen yöneliyorsa bana da öyle yönelmeyi nasip eyleYARABBI! beni eskisi gibi sohbetlere gitmemi nasip eyle Eskisi gibi hizmet etmeye nasip eyleYARABBI! kendime ve cocuklarima faydali ilim ögrenmemi ögretmemi nasip eyle,YARABBI!ögrendiklerimle amel etmeyi nasip eyleSALIH amel etmemi nasip eyleYARABBI! yapmis oldugum amellerde riya nefis varsa affeyleEY YÜCE MEVLAM simdi huzurunda durdum su mübarek günün yüzü suyu hürmetine YARABI! ILAHI YARABBI! bana akil verdin seni bilmem icin gec olsada sana bildim aafeyle YARABBI! istedigin gibi kullanamadim YARABBI! bana göz verdin YARATTIGIN verdigin nimetlerini bilmem icin göremedim bilemedim AAFEYLE YARABBI! bana kulak verdin AYETLERINI dinlemem senin sözlerini dinlemem icin YARABBI!!affeyle dinleyemedim istegin gibi ,giybet bos sözler dinledimYARABBI! bana agiz verdin sadece güzel konusmam icin sadece seni konusmak icin üstelik disler verdinki kapakta verdinki az konusmak icin YARABBI! Ben bunun acisini cekiyorum ben bunun icin agliyorum agzimdan islemis oldugum günahlarima agliyorum verdigin nimetlerin kiymetini bilemedigime agliyorum YARABBI! halime agliyorum ya geriye kalan nimetlerin hakkini nasil verecegime agliyorumYARABBI! bu halimle nasil sana gelirim YARABBI! Kalbimdeki niyetlere YARABBI! Kalbim güzel düsünsede bazen kiziyor bazen hakisliga ugratildigini saniyor YARABBI! gavsum gibi bir kalp nasip eyle onun düsündügü gibi düsünmeyi onun yaptigi ameller yapmayi onun sen´den istedigi gibi istemeyi nasip eyleYARABBI!huzurunda durdum bütün kalbimle bir sevgilin nasil sevgilisini arzuladigini onun nasil kavusmasini istedigi gibi senden öyle arzuluyor öyle istiyorumBenim gibi islamiyeti yasamak isteyipte yasayamanlar benim gibi eslerininde islamiyeti sevmelerini isteyenler cuma günleri cumaya gitmelerini isteyenlerYARABBI! kötü arkadas cevresi olanlarin bir an uzaklasmalarini nasip eyleYARABBI! cocuklari esleri kötü aliskanlari olanlara bir an hidayet nasip eyleYARABBI! anlamiyordum bilmiyordum görmüyordüm yasamiyordumSIMDI görüyorumki simdi anliyorum kötükler yapanlar onlar bizim evlatlarimiz onlar bizim bacilarimiz kardeslerimiz abilerimiz :Ne olur onlari kötülüklerden uzaklastirYARABBI! SEN buruyorsunki icki her kötülügün basidir bütün günahlari affederim her kulumu affederim 3 kulumun günahini affetmem

1Devamli icki icine
2yasli zina edeni
3günahta devamli israr edeni

YARABBI! NE olur bizleri bu kisilerden uzak eyle icki icenlerin bir an evvel hatalarini anlamasini nasip eyle bizleri uzak tut YARAB! evlatlarimizi kötülüklereden yalan söylemekten uzak tut YARAB! Ne olur bizleri kötü cevrelerden uzak tut YARAB! Kkötü arkadslardan uzak tut YARAB! Tövbe etmelerini nasip eyle YARABBI! Senin öyle kullarin varki hani hani tanimazken sen onlara kendini tanittin tövbe edip pisman oldularEBU cehil ín oglu IKRIME nasil tövbe ettiyse benim esime öyle tövbe etmesini kalbinin sana yönelmesini nasip eyle YARABBI! YARABBI! hzbisr hafi gibi esime tövbe etmeyi nasip eyle YARABBI! ONUN KALBINE Iman sevgisi din sevgisi ana sevgisi nasip eyle bilsin sevgiyi tanit sevgiyi tanimayanlara sevgiyi tanit YARAB! yüzleri gülmeyen analarin yavrulari icin ,bir an hidayet ver evlatlara analarin yüzlerini güldür YARAB! Güldür YARAB!YARABBI! anneler gece gündüz aglayan anneler yavrulari sokaklarda perisan olmuslar kendilerini kaybtemis olanlar evlatlarin analarin dualarini kabul eyleBiz biliyoruz hatamizi anladik pismaniz sende bizlere sevdiklerimizi bagisla YARAB! hatamiz büyük kusurumuz cok sen bagisla bizleri kavustur sevdiklerimizeArtik affeyle bizleri bir eskiya bile sevgili MÜRSID´´IN KAPISINA GIDIP RESULLAH´´ASKI ICIN ISTERSE onun yüzü suyu hürmetine isteyip dilerse ben kulumu bos cevirmem bagislarim Simdi bende ayni sana yönelen kullarin gibi yöneliyor istiyorum gavsunum yüzü süyü hürmetine onun duasi onun istemesi gibi istemeyi diliyorum RESULLAH´´IM MUHAMMED MUSTAFA YARABBI!

bU duayi belki sizin icten yürekten amin demenizi istedigim icin
yaptin olurda RABBIM ! SIZIN güzel kalbiniz temiz saf niyetiniz yüzü suyu hürmetine duami kabul eder ALLAH sizden razi olsun

ISLAMIYET yasamak basit olmuyor gercekten cok güzel bir yoldayiz RABBIM ! bizleri bu yoldan ayirmasin yasadilarimizla amel etmeyi ve cevremizde bir katkimiz olur insaalah hem kendimize hemde baskalarina faydali oluruz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com