![]() |
Benimde Gözümün Yaşını Siler Misin Ey Resul !!!... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Benimde Gözümün Yaşını Siler Misin Ey Resul !!!...Benimde gözümün yaşını siler misin Ey Resul !!! ![]() ![]() ![]() Hakkında Benimde gözümün yaşını siler misin Ey Resul !!! ![]() ![]() ![]() Benimde gözümün yaşını siler misin? Ey Resul !!! ![]() ![]() ![]() Ey; gözlerinde cenneti saklayan, ayağını bastığı yerler cennet kokan nebi! ![]() Ey; Yaradan'ın en güzel eseri! "Sen olmasaydın, sen olmasaydın ![]() ![]() ![]() ![]() Ey; insanoğlunun ufku -en güzel insan ![]() ![]() ![]() Ey; rahmetel li'l-alemin! ![]() Sen den şefaat dilenen biçarelerin en sefiliyim, desem ![]() ![]() Ey; kupkuru çölleri cennete çeviren gül! Ey; gönlünden gül dökülen resul! Küçük kız çocuğunun elinden tutup da giden, kuşu ölen çocuğa başsağlığı dileyen ![]() Benim de gözümün yaşını siler misin? Küçük kız çocuğunun tuttuğu gibi tutsam elinden; yüreğimden binlerce kuş uçtu, bin'i de öldü desem ![]() ![]() Ey; İslam'ın peygamberi! Sevda ikliminin, en güzel mevsiminin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Daima düşüncede, daima hüzün içinde ömründe, bir defa bile, kahkahayla gülmemiş ![]() ![]() ![]() Gözlerimi yumsam ve hülyana dalsam ![]() ![]() ![]() Bir kerecik olsun seni düşünerek başımı koyduğum olmuşsa yastığıma, tutunduğum olmuşsa sana ve senin sevdana ![]() ![]() ![]() Ey; gözünü sevdiğim, özünü sevdiğim, sözünü sevdiğim! Ey; gönlümün sultanı efendim! Ümidim, muradım, kurtarıcım, müjdecim ![]() ![]() ![]() Seninle Kevser havuzunun başında buluşabilecek miyim? ![]() ![]() ![]() ![]() Seni sevsem! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ali'n, Fatıma'n gibi olsam! Seni, onlar gibi seviyor olsam ![]() ![]() ![]() Ey; bize bizden daha ziyade merhamet eden! "Ümmetim, ümmetim! ![]() Ey; en ziyade muhtacımız, en çok isteyenimiz! Bizi, Hak'tan dileyenimiz! ![]() Sen, umanı umutsuzluğa düşürmezsin! Sen, senden isteyeni geri çevirmezsin! ![]() Senden, senin rahmetini dilesem ![]() ![]() ![]() Ey; Rahim! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Asr-ı saadet'ten değilim! ![]() ![]() ![]() Lakin; ben, senin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Veysel Karani'nin tırnağının ucu misali bile değilim, desem ![]() ![]() ![]() Bir gecede yüreğime, bir nur olup düşer misin? Sevgili Peygamberim! Rabbim; sana ve, senin al ve ashabına ![]() ![]() ağaçların yaprakları, denizlerin dalgaları ve yağmurların damlaları sayısınca salat, selam ve bereketler ihsan eylesin; ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|