![]() |
Bir Tevekkül İliştir Kalbime Ey Rabbim!... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bir Tevekkül İliştir Kalbime Ey Rabbim!...Bir Tevekkül İliştir Kalbime Ey Rabbim! ![]() ![]() ![]() Hakkında Bir Tevekkül İliştir Kalbime Ey Rabbim! ![]() ![]() ![]() Bir tevekkül iliştir kalbime ey Rabbim; Ilık bahar rüzgârları gibi ferahlatsın yaralarımı ![]() Sürüklesin sonbaharı, eylülü hatta hüznü bile ![]() Ben ikindi vaktinin yorgun tutsağıyım ![]() Uzayan gölgemle birlikte kısalan ömrüm, kızıllaşan gökyüzüne dalmış sönük gözlerim var ![]() Muhtaçlığımı, acizliğimi katıp duama bir tutam tevekkül istiyorum Rabbim; bakışlarıma, yitiklerime, kaybedişlerime ![]() Bir tevekkül istiyorum Rabbim; gözlerimin kapandığı yer umut, açıldığı yer u Ekber! Bir tevekkül iliştir kalbime ey Rabbim! Suskunluğumun adı olsun ![]() ![]() Dindirsin bütün hesaplarımı, kavgalarımı, anlamsız gürültülerimi ![]() Sakin ve suskun bir teslimiyette bulayım âlemin huzurunu ![]() Biliyorum, sessizlik gecenin üzerinde bir yük değildir sadece ![]() Her kalem kâğıtlara önce sessizliği yazar ve her sessizlik önce aşka bular kendini ![]() Meryem suskunluğuna bulanmış aşk-ı tevekkül istiyorum senden ey Rabbim ![]() Yalnızca senden ve yalnızca senin aşkını istiyorum ![]() Bir inşirah, bir genişlik, bir tevekkül… Kalemimin ilk hecesi sükût, son hecesi Nûn… Bir tevekkül iliştir kalbime ey Rabbim! Tebessümler bıraksın yüzümde ![]() Baharı bekleyen tohumlarım filizlensin kalbimin otağında ![]() Ufak bir çocuk saflığıyla bürünsün duam ellerime ![]() Gözyaşlarım beklediğim muştularımı beslesin ![]() Bir tevekkül bahşet ey Rabbim gönlüme, duama, sabrıma ![]() Yeni bir dirilişi müjdeleyen bir bahar örülsün hayatıma ![]() Gözyaşlarımın dilini bilen sensin, tut kelimelerimin niyazını, tut ellerimi, tut beni ey Rabbim ve bir tevekkül kondur yüreğime… Bir tevekkül iliştir kalbime ey Rabbim! Armağanım olsun ![]() Yağmur damlası gibi usulca ıslatsın çatlamış ruhumu ![]() Bütün dayanaklarımı ve bütün tutamaklarımı bırakıp ardımda senin sağlam ipine sarılayım sımsıkı ![]() Seni bulayım hep aramaklarımda ![]() Titresin kalbim ismini her duyduğumda ![]() Şah damarı yakınlığında değsin alnım secdeye ![]() Atmasına izin verdiğin kalbim senin aşkınla atsın ![]() Senin isminle başlasın başlamaklarım ![]() Ben aceleye meyyal gönlümle hicretini tamamlayamayan bir muhacirim ![]() Ellerim boş, boynum düşük, dizlerim titrek ![]() Bir tevekkül istiyorum Rabbim; sana giden yollarımı açan, yüreğime bir fetih, hasretlerime bir vuslat… Fazlından bir tevekkül istiyorum ey Rabbim beni sana bağlayan, yalnız sana, sadece sana ![]() La ilahe ill Şule Yüksel Gökyar SELAM VE DU İLE ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|