Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Genel Konular > Dualar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dileğimin, dua, için, kabul, olması

Dileğimin Kabul Olması İçin Dua

Eski 10-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Hakkında Dileğimin Kabul Olması İçin Dua

DİLEĞİMİN HEMEN OLMASINI İSTİYORUM DİYENLER İÇİN FAYDALI YÖNTEM:dileğimin kabul olmasını çok istiyorum hangi duayı yapmalıyım diyen sevgili arkadaşlara etkili bir hacet namazı ile dilek yöntemi yazıyorum4+4+4 olarak 12 rekatlık hacet namazı kılınıyor

1rekat subhaneke euzu besmele 1 fatıha 1ayetel kürsü 1 ihlas

2rekat besmele fatıha ayetel kürsi 1 ihlas oturunca ettahiyatü

3rekat besmele fatıha ayetel kürsi 1 ihlas

4rekatbesmele fatıha ayetel kürsi 1 ihlas oturunca ettahiyatü sallı barık rabbenalar ve selam verılır tolam bu şekilde ve namaz sonrasında

La ilahe illallah-ül-halim-ül-kerim Sübhanallahi Rabb-il-arş-il-azim Elhamdü lillahi Rabbil âlemin Eselüke mucibati rahmetike ve azaimi magfiretike vel ganimete min külli birrin vesselamete min külli ismin la teda li zenben illa gafertehü vela hemmen illa ferectehü vela haceten leke fiha rıdan illa kadayteha ya erhamerrahimin okunur ve dilek söylenir sevgili arkadaşlarhepsi bukadardileklerinizin kabul olması dileğimle

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com