Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Genel Konular > Dualar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
afetlerden, duası, hatipoğlu, korunma, nihat, yangın

Nihat Hatipoğlu Yangın Ve Afetlerden Korunma Duası

Eski 10-11-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Nihat Hatipoğlu Yangın Ve Afetlerden Korunma Duası

Nihat Hatipoğlu Yangın ve Afetlerden Korunma Duası
Hakkında Nihat Hatipoğlu Yangın ve Afetlerden Korunma Duası

Nihat Hatipoğlu Yangın ve Afetlerden Korunma Duası

Okunuşu:

"Allahümme ente rabbi la ilahe illa ente aleyke tevekkeltü ve ente rabbu 1-arsi'l-azimi la havle ve la kuvvete illa billahi'l-aliyyi'l-azimi masaallahü kane ve ma lem yesau lem yekûn a lemu ennallahe ala külli sey'in kadirun ve en- nallahe kad ehate bi külli sey'in ilmen ve ahsa külle sey'in adeda, Allahümme inni euzübike min serri külli nefsin ve min serri külli dabbetin ente ahizün binasiyeti- ha inne rabbi ala siratin müstakim"

Anlamı:

"Allah'im! Sen, benim Rabbimsin Senden baska ilah yoktur Sana güvendim, Sen o muazzam arsin sahibisin Yüce ve kudretli Allah'tan baska siginacak kimse yoktur Allahu Teala ne dilerse o olur, her kudret ve kuvvet Onun elindedir O her seyi bilir ve her seyin sayisini bilir Allah'im, her kötü mahlûktan, hayvandan ve her afetten Sana siginirim Her seyin idaresi yed-i kudretindedir Allah'im, beni Senin dogru ve hak yolundan ayirma"

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com