![]() |
Bir Dua ... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bir Dua ...Bir Dua ![]() ![]() ![]() Hakkında Bir Dua ![]() ![]() ![]() Ey Rabb-ı Rahîmim ve ey Hâlik-ı Kerimim! Benim sû-i ihtiyarımla ömrüm ve gençliğim zâyi olup gitti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ey Rabb-ı Rahîmim ve ey Hâlik-ı Kerîmim! كُلُّ آتٍ قَرِيبٌ sırrıyla ben şimdiden görüyorum ki: Yakın bir zamanda ben kefenimi giydim, tabutuma bindim, dostlarımla veda eyledim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() الْكَلاَمِ فِى الدُّنْيَا وَ اَوَّلُ الْكَلاَمِ فِى اْلآخِرَةِ وَ لاَ شَرِيكَ لَكَ آخِرُ لاَاِلهَ اِلاَّ اَنْتَ وَحْدَكَ فِى الْقَبْرِ اَشْهَدُ اَنْ لاَ اِلهَ اِلاَّ اللّهُ وَ اَشْهَدُ اَنَّ مُحَمَّدًا رَسُولُ اللّهِ صَلَّى اللّهُ تَعَالَى عَلَيْهِ وَ سَلَّمَ |
![]() |
![]() |
![]() |
Bir Dua ... |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bir Dua ...KURAN'DA PEYGAMBER DUALARI Kuran'da bahsi geçen peygamberlerin her biri, belli özellikleri ile dikkati çeken kavimlere gönderilmişlerdir ![]() ![]() ![]() Bu ise son derece zor bir işti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu, dünya üzerinde tanıyıp bildiğimiz hiçbir şeye benzemez ![]() ![]() Ancak elbette durum, dışarıdan bakanlar için böyledir, aslında, herşeyin üzerinde hakim olan Allah'ın gücüdür ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Siz O'na (Peygambere) yardım etmezseniz, Allah O'na yardım etmiştir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Peygamberler, Kuran'da Allah'a karşı her şartta korudukları içli yakınlıkları ile örnek gösterilmişlerdir: Andolsun sizin için, Allah'ı ve ahiret gününü umanlar ve Allah'ı çokca zikredenler için Allah'ın Resulünde güzel örnekler vardır ![]() İstekleri katıksızca Allah'tandır ![]() ![]() ![]() ![]() Bu nedenle sitenin bundan sonraki kısmında Kuran'da öğretilen peygamber dualarını inceleyeceğiz |
![]() |
![]() |
|