![]() |
Şeytandan Mektup Var |
![]() |
![]() |
#1 |
Ergenekon
|
![]() Şeytandan Mektup VarŞeytandan Mektup Var Seni dün günlük işlerini yaparken gördüm ![]() daha geçirdin ![]() ayırmadın ![]() ![]() mutlu olduğumu söyleyemem ![]() sevmiyorum ![]() nefret ediyorum ![]() Allah beni cennetten attığı için bende seni kullanıyorum ![]() yaptıklarını ödetene kadar kullanacağım, ondan sonra sende defolup gidebilirsin ![]() Biliyormusun aptal ![]() Allah seni seviyor, ama sen hayatın boyunca benim yanımdaydın ![]() ![]() sağlayacağım ![]() ![]() hayatını kimin yönlendirdiğini O'na gösterecek ![]() ![]() Geçirdigimiz güzel günleri hatırla, insanları nasıl hor görüyorduk, onlara küfür ediyorduk, çılgın partilere gidiyorduk, hırsızlık yapıyorduk, nasıl iki yüzlü davranıyorduk, sigara kullanıyorduk, camii'ye gitmiyorduk, dedikodu yapıyorduk ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bunların hepsini kaybetmek istemezsin değil mi? Hadi gel aptal! Sonsuza dek beraber yanalım! Senin için çok şeyler düşünüyorum ![]() Bu mektupu sana ne kadar değer verdiğimi söylemek ve hayatının büyük bir parçasını kullanmama izin verdiğine teşekkür etmek için yazıyorum ![]() Aptal, bazen sana çok gülüyorum ![]() miğdemi bulandırıyorsun ![]() ![]() kumarı ve camii yerine diskolara gitmeyi öğret ![]() Sen bunları onların yaninda yap ki onlarda seni örnek alsınlar ![]() onlarda aynısını yapacaklardır ![]() ![]() Neyse, şimdi gitmeliyim ama birkaç saniye sonra tekrar seni görmeye geleceğim ![]() Azıcık aklın olsaydı tövbe etmek için biryerlere giderdin ve yaşayacak olduğun bir kaç seneyi de Allah'la beraber geçirirdin ![]() Bir kimseyi uyarmak karakterimde yoktur aslında, ama seni tanıyorum ![]() benim yanımdan ayrılmazsın ![]() devam etmesi saçmalık olsada ![]() ediyorum, ve bu böyle devam edecek ![]() kimseyle paylasmazdın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ŞEYTAN Şeytan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ALLAH'A karsı samimi olmalıyız ve ondan samimiyet ve birazda gayretle yardım dilemeliyiz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ''NEUZUBİLLAHİ MİNESSEYTANİRRACİM BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM'' ![]() |
![]() |
![]() |
|